Які виклики стоять перед підприємцями в процесі впровадження харчового законодавства та як швидко знайти вирішення питань
Дата: 09.09.2024 11:33
Кількість переглядів: 21
Мінагрополітики спільно з EU4SaferFood продовжує інформувати виробників харчових продуктів про зміни в харчовому законодавстві.
Наступний блок стосується особливостей вимог до для малих і ремісничих виробників. Зокрема, на що слід звернути увагу підприємцям під час впровадження харчового законодавства. З якими викликами вони зіштовхнуться під час застосування нових правил і вимог. Це можуть бути питання фінансових та кадрових ресурсів, обмежений простір виробничих приміщень, невідповідне обладнання тощо.
З інфографіки ви дізнаєтеся, які рішення допоможуть швидко і ефективно вирішити ці питання.
Більше корисних інфографік тут
Детальніше - http://surl.li/umzhef