Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнська програма ментального здоров'я "Ти як?": Допомога в онлайні

Дата: 01.06.2024 10:15
Кількість переглядів: 51

Місяць обізнаності про психічне здоров’я закінчується, а турбота про себе — ні.

Бо навіть без нагадувань з календаря важливо пам'ятати про себе, свої почуття та емоції. Та піклуватися про себе щодня — кожен день вартий того, щоби ми були добрими до себе.

А у часи, коли зовсім складно подбати про себе, можна звернутися за онлайн-підтримкою. Перевірені ресурси додаємо нижче:

- Платформа допомоги врятованим Онлайн-майданчик, на якому зібрані контакти ключових сервісів підтримки постраждалих від різних видів насильства в умовах війни.

- Служба психосоціальної підтримки сімей військовослужбовців, громадський рух «Жіноча сила» Безплатні телефонні консультації для військових та їхніх рідних та групи підтримки для дружин, коханих та матерів військовослужбовців.

BetterMe: Mental Health Навчальний курс з навичками самодопомоги при стресі — у мобільному застосунку.

- БО «Об'єднання підлітків та молоді Teenergizer» Безплатні психологічні онлайн-консультації для підлітків.

- БФ «Центр здоров'я та розвитку “Коло сім'ї”» Допомога психічному здоров’ю дітей, молоді, дорослих та людей літнього віку.

- БФ «Майнді» Психологічна допомога постраждалим від війни.

- БФ «Ветеран хаб++» Онлайн-ресурс психоедукаційних матеріалів для ветеранів, захисників та їхніх близьких від фахівців «Це ОК».

- «Поруч» Проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) із психологічної підтримки для підлітків, вчителів та батьків

- «Розкажи мені» Інтернет-платформа психологічної допомоги.

- krisenchat Ukrainian Консультації з психологом незалежно від перебування, життєвої ситуації та масштабу проблеми (чат-спілкування).

- «НЕ ДРІБНИЦІ» Сайт, де зібрані картки-гайди, які розкривають питання, що турбують підлітків, допомагають розібратися з проблемами в стосунках і переживаннями, які загострила війна.

- ГО «Дівчата» Психологічна та психотерапевтична допомога постраждалим від насильства дітям, підліткам, жінкам, чоловікам та їхнім родинам.

- Brave & Save Platform Сервіс з надання психосоціальної підтримки постраждалим від гендерно зумовленого насильства внаслідок воєнних дій та ВПО.

- WOMAN AND WAR Charity Foundation Безплатна психологічна онлайн-підтримка жінкам і дітям.

- БФ «Сильні» Безплатна психологічна, юридична та медична допомога людям, які пережили сексуальне насильство після початку повномасштабного вторгнення.

- ГО «Психологічна підтримка та реабілітація “Вільний Вибір”» Безплатна психологічна допомога ветеранам та ветеранкам, військовослужбовцям та членам їхніх родин.

- БФ «Світ Українцям» Безплатна психологічна допомога (індивідуальна та групова) людям, що постраждали від російської військової агресії.

- «База» Мобільний застосунок психологічної підтримки для ветеранів та ветеранок.

- БФ «Право на захист» Безплатна психологічна (індивідуальні консультації та підтримувальні групи) допомога ВПО та постраждалим від воєнних дій в Україні.

- «Свідок» Соціальна платформа спогадів, де люди анонімно описують свій досвід життя під час повномасштабного вторгнення росії в Україну.

- Безоплатна правнича допомога Безплатні консультації та роз’яснення юристів з усіх правових питань.

- Чат-бот «Друг» Інноваційний проєкт, створений спеціалістами у сфері ментального здоров’я на основі доказових методів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора