Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дорогі незламні герої України!

Дата: 23.05.2024 14:16
Кількість переглядів: 27

Сьогодні, у День героїв, ми схиляємо голови перед тими, хто своєю відвагою та самопожертвою захищає нашу Батьківщину у найскладніший період її історії. У ці важкі часи війни Ваш героїзм, Ваша незламна воля та безмежна любов до України є джерелом сили та надії для кожного з нас.

Ви, наші захисники, кожного дня показуєте приклад справжнього патріотизму та мужності. Ваша самовідданість і готовність до боротьби за свободу нашої держави вселяють віру у перемогу і краще майбутнє. Ви - ті, хто на передовій, і ті, хто в тилу, хто робить усе можливе і неможливе для нашої спільної мети.

Ми вдячні Вам за Ваші подвиги та жертовність. Ваші зусилля не марні, Ваші дії пишуть новітню історію України, і кожен з Вас заслуговує на найвищу пошану та вдячність. Ми пам'ятаємо всіх, хто віддав своє життя за свободу нашої країни, і віримо, що їхні жертви не були даремними.

Нехай Господь оберігає вас і ваші родини, дарує вам силу, здоров'я та віру у світле майбутнє. Нехай наш спільний шлях до перемоги буде успішним, а мирне небо повернеться над нашою рідною землею.

Від імені Скадовської міської військової адміністрації вітаю вас з Днем героїв. Слава Україні! Слава її героям!

 

З повагою,

Сергій Кухта

Начальник Скадовської міської військової адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора