Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні батьки та здобувачі освіти!

Дата: 21.07.2024 23:00
Кількість переглядів: 101

Запрошуємо на навчання в заклади загальної середньої освіти Скадовської міської ради, де створено сприятливе середовище для отримання якісної дистанційної освіти та можливість реалізувати дитячі мрії!

У складних сучасних умовах у Скадовській міській територіальній громаді спрямовано всі можливі зусилля на забезпечення рівного доступу до освіти усіх громадян, створення оптимальних умов для здобуття відповідної освіти на рівні державних стандартів, надання якісних освітніх послуг.

У громаді функціонують заклади загальної середньої освіти: Опорний заклад «Академічний ліцей», Скадовський ліцей № 3, Благодатненський, Красненський, Олександрівський, Шевченківський, Широківський ліцеї. Запроваджено дистанційне навчання. Учням також надається можливість обирати екстернатну та сімейну (домашню) форми здобуття освіти, навчатися за власною індивідуальною освітньою траєкторією.

Учні мають можливість зручно та без перевантаження поєднувати навчання, перебуваючи за кордоном, та здобуття освіти за стандартами української освіти.

Для забезпечення якості початкової, базової та профільної середньої освіти в ліцеях громади впроваджуються науково-педагогічний проект «Інтелект України» (Опорний заклад «Академічний ліцей», Скадовський ліцей № 3), педагогічна технологія «Росток» (Скадовський ліцей № 3), поглиблене вивчення англійської мови (Опорний заклад «Академічний ліцей», Скадовський ліцей № 3); вивчення другої іноземної мови (Опорний заклад «Академічний ліцей»).

Учні закладів залучаються до наукової діяльності в Малій академії наук, беруть участь та стають переможцями в онлайн олімпіадах, інтелектуальних, мистецьких, спортивних змаганнях, конкурсах.

Сучасні висококваліфіковані педагоги закладів загальної середньої освіти надають міцні знання, розвивають ключові компетентності особистості дитини, формують патріотичну свідомість учнівської молоді та стійкі переконання громадянина України.

Із 202 педагогічних працівників, які наразі забезпечують освітній процес у ліцеях громади, 44 особи мають звання «учитель-методист», 19 педагогів – «старший учитель». Державні нагороди та відзнаки мають 59 учителів, із них 9 педагогів мають звання «Відмінник освіти». Такий потужний кадровий потенціал закладів освіти громади забезпечує міцні та якісні знання, вміння в учнів, дає можливість після завершення навчання отримати свідоцтва з відзнакою, бути нагородженими золотими та срібними медалями, успішно скласти НМТ і продовжити навчання в кращих вищих навчальних закладах України та за кордоном.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора