Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦПД дайджест: ДАЙДЖЕСТ АНТИУКРАЇНСЬКИХ НАРАТИВІВ У ЗАХІДНИХ МЕДІА

Дата: 26.04.2024 12:56
Кількість переглядів: 18

Маніпуляція

Коментуючи новий пакет допомоги Штатів для України, колишній підполковник армії США Тоні Шаффер заявив: «Все, що вони (США, – ред.) роблять, – це намагаються грати на рівні путіна і намагаються антагонізувати путіна, щоб змусити його поширити війну на інші регіони».

✅ Підтримка США є критично важливим компонентом обороноздатності України. Наведене вище твердження має на меті спотворити факти, зобразивши рішучі дії США у відповідь на російську агресію як агресивні та провокаційні.

 

Маніпуляція

Канадський журналіст Аарон Мате у коментарі американському колумністу Ендрю Наполітано заявив: «Конгрес США розмахує прапором чужої країни, яку вони активно знищують, який використовується з явною метою, Адміністрація Байдена цього не приховує, щоб послабити росію – не для захисту України, а для послаблення росії. Якби вони дбали про захист України, вони б не блокували дипломатію на кожному кроці – до вторгнення росії та після вторгнення росії».

✅ Подібними заявами спікер намагається зобразити країну-терористку у ролі жертви. Насправді єдина держава, яка відкрито прагне знищити Україну та відхиляє дипломатичне вирішення конфлікту – росія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора