Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦПД : ДАЙДЖЕСТ АНТИУКРАЇНСЬКИХ НАРАТИВІВ У РОСІЙСЬКИХ МЕДІА

Дата: 25.04.2024 10:12
Кількість переглядів: 23

Фейк

Так званий сенатор рф від Херсонської області і. кастюкевич заявив: «У Херсоні ЗСУ поводяться як загарбники, а не як захисники, вони вбивають мирних жителів, викидають людей із квартир, влаштовують п'яні дебоші».

✅Такі безпідставні та абсурдні звинувачення є відвертою спробою рашистів повісити на ЗСУ ярлик «демонів». Саме російські військові, щодня обстрілюючи мирний Херсон, вбивають українців та руйнують їхні домівки.

 

Маніпуляція

Речник кремля д. пєсков заявив: «Всі нові партії зброї для Києва не змінять динаміку на фронті».

✅Заява пєскова – це не об'єктивна оцінка ситуації, а лише чергова спроба знецінити допомогу для України від союзників та показати, що у росії «все під контролем».

 

Маніпуляція

Коментуючи смерть російського воєнкора-пропагандиста, голова ради федерації федеральних зборів рф в. матвієнко заявила: «Ми все одно будемо послідовно добиватися від міжнародних структур реакції для того, щоб Україні не було дозволено таким чином поводитися і так діяти».

✅ Типова тактика рф – перекладати відповідальність на Україну за смерть своїх пропагандистів, які перебувають у зоні бойових дій, що розвʼязала рф, напавши на сусідню державу. Водночас в. матвієнко забула сказати, що за час повномасштабного вторгнення російські військові вбили 70 українських та іноземних медійників (станом на 24.02.2024), з яких далеко не всі загинули у зоні бойових дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора