Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПАМ'ЯТАЄМО ПОДВИГ ГЕРОЇВ КРУТ

Дата: 29.01.2024 08:59
Кількість переглядів: 76

106 років тому, 29 січня 1918 року, на визначеному багатті історії, героїчна сторінка була написана кров'ю і вірою в незалежність. Бій під Крутами став важливим символом відданості та патріотизму українського народу.

Молодь, що вірила в ідеали свободи, взяла на себе важку відповідальність стати щитом за незалежність нашої Батьківщини. Герої Крут, попри свою молодість, стали життєвим прикладом справжнього героїзму, готові встояти перед ворогом та віддати останні краплі свого життя за свободу.

Сьогодні, у цей день, ми відзначаємо та вшановуємо тих, хто вступив у боротьбу із тиранією, тих, хто вивів наш народ на шлях незалежності. Пам'ять про Героїв Крут є символом національної єдності та мужності.

Нехай ця річниця буде нагадуванням про те, що свобода має свою ціну, і ми повинні бути вдячні тим, хто її захищав. Нехай Герої Крут будуть завжди в наших серцях, наповнюючи нас вірою в майбутнє та прагненням служити своїй країні.

Сьогодні ми об'єднуємося в пам'яті, висловлюючи шану Героям Крут, які дарували нам свободу та визначили шлях незалежності для майбутніх поколінь. Кожен українець має обов'язок берегти та розвивати цей дарований їм образ свободи, відданої у ім'я незалежності України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора