Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальний квартирний облік для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 22.05.2019 17:58
Кількість переглядів: 599

Основні зміни, прийняті 18 вересня 2018 року до Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», стосуються можливості для внутрішньо переміщених осіб стати на соціальний квартирний облік, який здійснюється органами місцевого самоврядування за місцем проживання громадян (для переселенців – за місцем перебування на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб).


22 травня 2019 року при виконкомі міської ради проведено засідання громадсько-житлової комісії, на якому розглянуто заяви про постановку на облік 4-х родин внутрішньо переміщених осіб.

Фото без опису

Відповідна робота триває й надалі. Для того, щоб стати на соціальний квартирний облік особі разом із заявою необхідно подати наступні документи: копію паспорта заявника та всіх членів сім’ї, які стоятимуть на квартирному обліку; копію реєстраційного номеру облікової картки платника податків заявника та всіх членів сім’ї, які стоятимуть на квартирному обліку; довідку з місця роботи / навчання заявника та повнолітніх членів сім’ї; копію пенсійного посвідчення (при наявності); довідку про доходи (для пенсіонерів з Пенсійного фонду України); для тих, хто не працює - довідку зі Скадовського районного центру зайнятості); довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи на кожного члена родини. Документи приймаються в каб. №10 Скадовської міської ради за наявності у заявника оригіналів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора