Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкритий чемпіонат Херсонської області з кінного спорту

Дата: 03.06.2019 17:24
Кількість переглядів: 624

01 червня у Скадовську до Дня захисту Дітей відбувся відкритий чемпіонат Херсонської області з кінного спорту серед юнаків і дівчат.

Фото без опису

На змагання прибули команди з міст Миколаєва та Херсона, гостей заходу зустрічали господарі Скадовського кінного клубу "Терсан". Співорганізатором чемпіонату виступила Скадовська міська рада.

"Не випадково Скадовськ обрано для проведення чемпіонату Херсонської області з кінного спорту, - повідомила у вітальному слові до глядачів чемпіонату заступник міського голови Бутенко О.І. - Саме у Скадовську завдяки активній діяльності клубу «Терсан» закладено традицію проводити змагання з кінного спорту". Ольга Іванівна побажала нових перемог учасникам змагань та гарного відпочинку на березі Джарилгацької затоки.

Загалом, згідно регламенту чемпіонату учасники змагань виступали у 10 видах програм, було розіграно 10 комплектів медалей та 3 кубки. На достойному рівні виступили спортсмени Скадовського клубу, виборовши 2 кубки та перші місця з конкуру. Третій кубок вибороли учні кінного клубу з м.Миколаєва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора