Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Десятеро дітей Скадовщини оздоровилися на Закарпатті

Дата: 21.08.2023 11:17
Кількість переглядів: 88

Фото без описуЩо може бути краще для дітей, аніж літні канікули? Канікули галасливі, сповнені пригод, спілкування з друзями, нових відкриттів та яскравих вражень!

Упродовж десяти днів, із 26 липня по 7 серпня, десять учнів Опорного закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради перебували саме в такій літній казці, яка локалізувалася на базі Хустської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат I-III ступенів та була подарована дорослими - Закарпатською обласною військовою адміністрацією та Херсонською обласною державною адміністрацією!

Прекрасна природа, насичений відпочинок, розваги та мандрівки - усе це об’єднало дітей Херсонщини в одну дружню велику родину! Замок «Паланок» у місті Мукачево, підняття на гору до руїн Хустського замку, що дало змогу насолодитися чудовими та заворожуючими краєвидами міста, оздоровлення в термальних водах Закарпаття та у комплексі з прісною та термальною водою, відвідування сауни з чанами «Апартель Ріка Хуст» зробили відпочинок дітей незабутнім. А ще спортивна база «Карпати», театр та кінотеатр, музеї та храми, майстер-класи та психологічні тренінги додали здобувачам освіти впевненості та віри у власні сили та міць нашої держави!

Адже наші діти - це майбутнє України, і саме їм зміцнювати і прославляти рідну країну після Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора