Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошено третій щорічний конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»

Дата: 07.08.2023 22:39
Кількість переглядів: 61

Фото без описуУ 2020 році вже було проведено інформаційну кампанію «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці», а у 2022-му році – інформаційну кампанію «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці».

Мета цьогорічного конкурсу – популяризувати успішну тристоронню співпрацю між секторами та результати їхньої спільної роботи задля розвитку суспільства відповідальних громадян та сильної, незалежної, вільної України.

За результатами цього конкурсу буде створено Збірник історій про кращі спільні проєкти організацій громадянського суспільства, бізнесу та органів влади. Збірник буде поширено на ресурсах усіх партнерів Конкурсу, а про окремі історії зі Збірника заплановано зробити короткі відеоролики.

До Конкурсу запрошуються представники та представниці:

- органів державної влади чи органів місцевого самоврядування;

- організації громадянського суспільства;

- бізнесу.

Для участі у конкурсі необхідно до 14 вересня 2023 р. включно заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/4PkDgoR7MSfYLvo96.

Кращі історії про спільні проекти (практики співпраці) будуть висвітлені у тематичному збірнику для розміщення на інформаційних ресурсах партнерів кампанії. Про окремі історії успіху планується зробити відеоролики.

Для включення до збірника історія успіху має відповідати таким критеріям:

- участь у проекті/ініціативі представників трьох секторів: органу виконавчої влади (органу місцевого самоврядування), бізнесу та інституту громадянського суспільства;

- початок і продовження проекту/ініціативи після початку повномасштабного вторгнення;

- інформація про проект/ініціативу доступна на публічних ресурсах;

- проект/ініціатива має вимірювані результати.

У випадку виникнення додаткових запитань, ви можете звернутися до контактної особи – менеджера проектів Центру демократії та верховенства права Володимира Куделі (v.kudelia@cedem.org.ua).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора