Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ХХІХ сесія Скадовської міської ради

Дата: 22.02.2022 17:00
Кількість переглядів: 186

Сьогодні, 22 лютого,  продовжила роботу ХХІХ сесія Скадовської міської ради VIІI скликання. 

 

Сьогодні напередодні  сесії міської ради перед депутатами міської ради й присутніми у залі виступив голова районної державної адміністрації  Павліш М.В.

На сесії розглядались питання (окрім № 5, 74,75,89,104,106,107 та ряду питань розділу «Різне», які розглянуто 08.02.2022р.):

1. Про внесення змін до рішення XXVI позачергової сесії Скадовської міської ради від 23.12.2021 року № 865 «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Скадовської міської територіальної громади на 2022 рік».

2. Про внесення змін до рішення XXVI позачергової сесії Скадовської міської ради від 23.12.2021 року № 866 «Про бюджет Скадовської міської територіальної громади на 2022 рік».

3. Про внесення змін до Програми соціального захисту населення, ветеранів війни та праці Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

4. Про внесення змін до Програми розвитку системи охорони здоров’я Скадовської міської територіальної громади на 202-2024 роки.

5. Про розгляд фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна міська лікарня» Скадовської міської ради на 2022 рік.

6. Про заслуховування звітів про роботу старост населених пунктів Скадовської міської територіальної громади.

7. Про затвердження структури та граничної чисельності комунального позашкільного закладу «Скадовська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Скадовської міської ради.

8. Про встановлення стипендій міської ради для обдарованих дітей та молоді Скадовської міської територіальної громади у 2022 році

9. Про внесення змін до договорі оренди землі, укладених з Богдан І.А.

10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва на території Шевченківського старостинського округу.

11. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на території Скадовської міської територіальної громади

12Про надання дозволу Чернишовій Т.І. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Тарасівського старостинського округу.

13. Про надання дозволу Зайцеву М.В. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Олександрівського старостинського округу.

14. Про надання дозволу Псюку Я.І. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Олександрівського старостинського округу.

15. Про надання дозволу Пилипенко О.М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Олександрівського старостинського округу.  

16. Про надання дозволу Кондор С.В. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Олександрівського старостинського округу.

17. Про надання дозволу Саніну Ю.І. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Олександрівського старостинського округу.

18. Про надання Дудкіну М.Г. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю).

19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай).

20. Про надання дозволу Кондратюку В.І. на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Улянівського старостинського округу.

21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай).

22. Про надання дозволу Романенку С.А. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території Тарасівського старостинського округу.

23. Про надання дозволу Вечу М.А. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території Тарасівського старостинського округу.

24. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території Скадовської міської територіальної громади.

25. Про надання дозволу Яструбенко Н.М. на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Улянівського старостинського округу.

26. Про надання дозволу Каширіній Вікторії Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай).

27. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу.

28. Про надання дозволу Бошину О.С. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Олександрівського старостинського округу.

29. Про надання дозволу Кузнецовій Є.О. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Красненського старостинського округу.

30. Про надання дозволу Говзану В..В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Благодатненського старостинського округу.

31. Про надання дозволу Богдан Л.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади.

32. Про надання дозволу Дудкіну Г.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу.

33. Про надання дозволу Власенку В.А., Ястребу В.Ю. на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

34. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населених пунктів).

35. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Благодатненського старостинського округу.

36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

37. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населених пунктів).

38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

39. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населених пунктів).

40. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

41. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населених пунктів).

42. Про надання дозволу Тарській Н.І. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Приморського старостинського округу.

43. Про надання дозволу Полежаю І.А. на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу.

44. Про надання дозволу Фалецькій К.І. на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу.

45. Про надання дозволу Кльофас В.І. на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу.

46. Про надання дозволу Бабенку С.С. на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу.

47. Про надання дозволу Хлабистіну О.О. на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу.

48. Про надання дозволу Соболевій Т.С. на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу.

49. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

50. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

51. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

52. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на території Олександрівського старостинського округу.

53. Про надання дозволу Сівак О.Б., Сівак С.Б. на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Тарасівського старостинського округу.

54. Про надання дозволу Філенко С.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Тарасівського старостинського округу (за межами населених пунктів).

55. Про надання дозволу Гавриш К.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Таврійського старостинського округу.

56. Про надання дозволу Анісковець В.Г. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у м. Скадовську.

57. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на території Скадовської міської територіальної громади.

58. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

59. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Скадовської міської територіальної громади.

60. Про затвердження Лютій Л.В. технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Тарасівського старостинського округу.

61. Про затвердження Вишневській С.М. проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Таврійського старостинського округу.

62. Про затвердження Зінкевичу С.В. проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Таврійського старостинського округу.

63. Про затвердження Зінкевичу В.В. проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Таврійського старостинського округу.

64. Про затвердження Коваленку О.Л., Коваленко О.М. проектів землеустрою та передачу у власність земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Тарасівського старостинського округу (за межами населених пунктів).

65. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва на території Скадовської міської територіальної громади.

66. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Приморського старостинського округу та передачу ФГ «Ліньков» земельних ділянок в оренду.

67. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибних ділянок) на території Скадовської міської територіальної громади.

68. Про передачу Коваленко Л.В. у приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Приморського старостинського округу.

69. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибних ділянок) на території Скадовської міської територіальної громади та передати її у спільну сумісну власність.

70. Про затвердження Гажур Л.О. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у м. Скадовську.

71. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади та передачу її у власність.

72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади.

73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади.

74. Про внесення змін до рішення LVI сесії міської ради VII скликання від 19.09.2018 № 807.

75. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Благодатненського старостинського округу.

76. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за клопотання громадської організації «СКАДОВСЬК НАШ ДІМ».

77. Про надання дозволу Скадовській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

78. Про надання дозволу Губарику В.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська.

79. Про надання дозволу Ємельянову М.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за м. Скадовськ.

80. Про надання Кравченко Н.Ф. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади.

81. Про надання Кухарчук А.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади.

82. Про затвердження Новаковському С.А. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у м. Скадовську та передачу її у власність.

83. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Скадовську та передачу її у власність Лукащевичу О.В.

84. Про затвердження Луцишиній А.І., Зразюк І.Ф., Шпортун О.Я. проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Скадовську.

85. Про надання дозволу Штефен В.В. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Скадовську.

86. Про надання дозволу Ямшинській Т.Р. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Скадовську.

87. Про затвердження Скадовській міській раді проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей.

88. Про затвердження Скадовській міській раді технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей.

89. Про надання дозволу Акціонерному товариству «Херсонобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту.

90. Про затвердження громадянам проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва за межами м. Скадовськ.

91. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Маркет» для обслуговування багатоквартирного житлового будинку у м. Скадовську.

92. Про затвердження Гриценко Н.М. технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки в м. Скадовську, територія «Цукур», буд.16 ДОК «Бригантина».

93. Про передачу в оренду земельної ділянки для розміщення дитячого оздоровчого комплексу «Бригантина».

94. Про продаж ТОВ «Морські ворота» земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

95. Про надання Скадовській міській раді дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності на території Красненського старостинського округу.

96. Про надання Скадовській міській раді дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності за межами м. Скадовська.

97. Про надання дозволу Скадовській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності під майновими комплексами очисних споруд на території Антонівського старостинського округу.

98. Про затвердження Скадовській міській раді технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Олександрівського старостинського округу та передачу її в оренду.

99. Про скасування рішення VІII сесії Скадовської міської ради VІII скликання від 24.02.2021 № 183 «Про припинення комунального підприємства «Скадовський міський кінотеатр «Скадовськ».

100. Про відчуження комунального майна Скадовської міської територіальної громади.

101. Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Скадовської міської територіальної громади, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціонах.

102. Про внесення змін до рішення сесії Скадовської міської ради від 31.03.2021 року № 226 «Про деякі питання оренди комунального майна Скадовської міської територіальної громади (крім землі) та визначення відповідальної особи».

103. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 14.05.2021 року № 350 «Про передачу в оперативне управління об’єктів комунальної власності Скадовської міської територіальної громади».

104. Про передачу з балансу на баланс вуличного освітлення с. Антонівка.

105. Про передачу з балансу на баланс нерухомого майна - будівель фельдшерсько-акушерських пунктів.

106. Про затвердження звітів про незалежну оцінку об’єктів комунальної власності.

107. Про затвердження умов конкурсу на оренду об’єктів комунальної власності.

108. Про надання в оренду нерухомого майна що знаходиться на балансі комунального закладу «Міжшкільний навчально-виробничий комбінат» Скадовської міської ради.

109. Про затвердження акта приймання-передачі майна комунального закладу «Скадовська дитяча школа мистецтв» із спільної власності територіальних громад міста, селища, сіл Скадовського району у комунальну власність Скадовської міської територіальної громади в особі Скадовської міської ради.

110. Про підписання Угоди про партнерську співпрацю між містом Скадовськ (Україна) та містом Тарсус (Туреччина)

111. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора