Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На засіданні виконавчого комітету Скадовської міської ради

Дата: 18.02.2022 14:11
Кількість переглядів: 298

Сьогодні, 18 лютого, о 09.00 годині відкрито засідання виконавчого комітету Скадовської міської ради.

На розгляд членів виконавчого комітету міської ради винесено наступні питання:

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Звіт про виконання бюджету Скадовської міської територіальної громади за 2021 рік» (21550000000) код бюджету.

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Звіт про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області та цільових програм за  2021 рік».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021 року № 865 «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Скадовської міської територіальної громади та цільових програм на 2022 рік».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про внесення змін до рішення XXVI позачергової сесії Скадовської міської ради VIІІ скликання від 23.12.2021 року № 866 «Про бюджет Скадовської міської територіальної громади на 2022 рік» (21550000000) код бюджету.

Про визначення видів робіт для порушників, на яких судом накладено покарання у вигляді громадських робіт та переліку об’єктів, на яких засуджені виконуватимуть такі роботи на 2022 рік.

Про визначення видів робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт та переліку об’єктів, на яких порушники виконуватимуть такі роботи на 2022 рік.

Про визначення видів суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно-корисних робіт та переліку об’єктів, на яких порушники виконуватимуть суспільно корисні роботи.

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Самохіній Т.М. проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на  земельну частку (паю) на території Благодатненського старостинського округу  та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Бірюк О.В. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (пай) на території Благодатненського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Сакундяк Л.М., Сакундяк О.Я. та Сакундяку Я.М. проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Благодатненського старостинського округу  та передачу їх у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Піньковському Г.М проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Благодатненського старостинського округу та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Кравчуку О.М. проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (паю) на території Благодатненського старостинського округу та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Ковбаш М.В. проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (паю) на території Благодатненського старостинського округу та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Петровій Р.М. проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (паю) на території Благодатненського старостинського округу та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Пітарь К.О. проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (паю) на території Благодатненського старостинського округу  та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Галун В.М. проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (паю) на території Благодатненського старостинського округу та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Шевелю В.П проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (паю) на території Благодатненського старостинського округу та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Жук Л.П. проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (паю) на території Благодатненського старостинського округу та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Щербусі Д.І. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Благодатненського старостинського округу та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Скидан О.Г. проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для городництва на території Благодатненського старостинського округу та передачу її в оренду».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Зеленюк К.М. проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для городництва на території Благодатненського старостинського округу та передачу її в оренду».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Мотречко В.В. проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для городництва на території Благодатненського старостинського округу та передачу її в оренду».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Кристі О.А. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Благодатненського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Коваленко Л.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Благодатненського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Свашенку Д.Е. проекту землеустрою щодо відведення у власність вільної від забудови земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Скадовську та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Треніній Т.П. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Скадовську та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Бокші Т.М. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності з виділенням належної частки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Скадовську та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Фіщуку В.М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Щербині А.М.  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Скадовську та передачу її Данілевському Д.О. у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про вилучення, припинення прав постійного користування земельною ділянкою та надання дозволу Литвиненко М.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами м. Скадовськ».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Іваночку М.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Треніну О.С. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Шлязі С.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Акціонерному товариству «Херсонобленерго» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту у межах  м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Кравченку І.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Приморського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Тораку О.Ю. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Приморського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Максимуку С.А. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Кравцю О.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів у м. Скадовську».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Скадовську».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження громадянам проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів у м. Скадовську та передачу земельних ділянок у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про вилучення, припинення прав постійного користування земельною ділянкою та надання дозволу Компаніченку Г.І. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами м. Скадовськ».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про вилучення, припинення прав постійного користування земельною ділянкою та надання дозволу Котьолкіній Л.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами м. Скадовськ».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Шматенку О.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлових будинків та господарських будівель на території Скадовської міської територіальної громади».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про вилучення, припинення прав постійного користування земельною ділянкою та надання дозволу Ємельянову Ю.О. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами м. Скадовськ».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про вилучення, припинення права постійного користування земельною ділянкою та надання дозволу Перетятько О.Р. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами м. Скадовськ».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Треніній С.В.  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Ющенку О.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Ющенку О.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Погосяну Л.А. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про вилучення, припинення прав постійного користування земельною ділянкою та надання дозволу Шмирьову С.О. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами м. Скадовськ».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Акціонерному товариству «Херсонобленерго» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту у межах м.Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Акціонерному товариству «Херсонобленерго» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту на території Шевченківського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Коробчуку І.С. проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська та передачу її у власність».

 

Відеотрансляція засідання виконавчого комітету Скадовської міської ради за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=yUNojIR9J-c



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора