Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фахівець із соціальної роботи – друг, опора і підтримка для кожної родини

Дата: 17.02.2022 16:13
Кількість переглядів: 231

Про діяльність фахівців із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг можна сказати словами з художнього фільму: «Наша служба небезпечна і важка, і, на перший погляд, ніби не видна…».

 

За будь-якої погоди, вони готові прийти на допомогу своїм нинішнім і потенційним клієнтам у вирішенні їхніх життєво необхідних питань. Завданням фахівців із соціальної роботи є здійснення соціального супроводу сімей та осіб, що потрапили у складні життєві обставини, які не в змозі їх подолати за допомогою власних засобів і ресурсів, а також профілактична робота щодо попередження в сім’ях різних соціальних категорій виникнення  кризових ситуацій та вчасне виявлення сімей, що потрапили  у складні життєві обставини. І фахівці Центру успішно виконують поставлені перед ними завдання, завжди приходять на допомогу сім’ям, які потрапили у сіті складних життєвих обставин, підтримають, вислухають, розрадять та наддадуть дієву допомогу.

 

Тісна співпраця Центру надання соціальних послуг з іншими суб’єктами соціальної роботи – службою у справах дітей, соціального захисту населення, старостами, медичними закладами, закладами освіти, поліцією, пробацією успішно забезпечує вирішення нагальних проблем у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах.

 

І саме в такі хвилини починаєш розуміти, що для власного щастя іноді просто потрібно зробити добро іншій людині. "Добро завжди повертається", - кажуть у народі. Треба поспішити дарувати людям радість! Тоді, можливо, їхні серця, що здаються давним-давно зачерствілими, розтануть!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора