Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась нарада з цивільного захисту

Дата: 14.02.2022 18:33
Кількість переглядів: 185

Сьогодні, 14 лютого, міський голова Олександр Яковлєв провів нараду з питань організації заходів цивільного захисту. У її роботі брали участь голова районної державної адміністрації Михайло Павліш, голова районної ради Віталій Соловйов, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету районної і міської ради, керівники організацій, установ, військових формувань.

 

У ході спілкування міський голова наголосив на необхідності опрацювання спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, розробленні заходів з цивільного захисту. З інформаційною довідкою щодо порядку організації цивільного захисту виступив начальник юридичного відділу  виконавчого комітету міської ради  Галіб Мурадли.

 

З  відповідного питання виступив голова районної державної адміністрації Михайло Павліш, наголосивши на недопущенні панічних настроїв та гострої реакції в чому зацікавлені органи дезінформації, сіючи протиріччя і розбалансованість у суспільстві.

 

За результатами обговорень було визначено ряд напрямків роботи: забезпечення безперебійної подачі питної води; інформування населення про місця укриття; проведення ряду освітніх заходів з цивільного захисту та першої медичної допомоги; облаштування приміщень терооборони в місті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора