Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету Скадовської міської ради

Дата: 11.02.2022 16:19
Кількість переглядів: 239

Сьогодні, 11 лютого, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Скадовської міської ради.

Фото без опису

Члени виконавчого комітету міської ради розглянули наступні питання:

Про надання дозволу на отримання свідоцтва про спадщину та розроблення документацій із землеустрою  на земельну ділянку та земельну частку (пай) від імені малолітньої дитини.

Про затвердження протоколу міської комісії для формування у 2022 році пропозицій щодо потреби в субвенції за напрямками  з державного бюджету до бюджету Скадовської міської територіальної громади на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб, з їх числа.

Про надання юридичного статусу дітей-сиріт **** та ****.

Про надання дозволу представляти інтереси дітей **** та **** при проведенні комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку.

Про присвоєння поштової адреси гаражу у місті Скадовськ.

Про внесення змін та доповнень до рішення позачергового засідання виконавчого комітету міської ради від 22.10.2021 року № 597 «Про демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Скадовської міської територіальної громади».

Про укладення договорів щодо пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою з власниками тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Скадовськ.

Про включення квартири №1 будинку № 16 по провулку Шкільний в селі Антонівка Скадовського району Херсонської області до фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Про затвердження протоколу засідання громадської житлової комісії при виконавчому комітеті міської ради від 05 січня 2022 року № 1.

Про створення комісії щодо розгляду заяв деяких категорій осіб Скадовської міської територіальної громади, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей, про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.

Про внесення змін до Положення та складу комісії при виконавчому комітеті Скадовської міської ради з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.

Про план роботи виконавчого комітету міської ради на І квартал 2022 року.

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Паламарчуку О.В.  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Антонівського старостинського округу та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Фроленку С.А. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Антонівського старостинського округу»».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Шевчук С.М. проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для городництва на території Благодатненського старостинського округу та передачу її в оренду».

Про схвалення та внесення на розгляд «Про затвердження Змієвському М.М. та Змієвській І.В. технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Благодатненського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Завадовській О.Є. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для городництва на території Благодатненського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Дацюк Л.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність вільної від забудови земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Благодатненського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Примоченко В.А.  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (пай) на території Благодатненського старостинського округу та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Мітіну О.І. у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Благодатненського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Богдану В.Ф. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для городництва на території Благодатненського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Лисенко Т.А. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (пай) на території Благодатненського старостинського округу та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Демурі Б.І., Демурі Н.І., Єфіменку І.М. проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення фермерського господарства у розмірі земельної частки (паю) на території Благодатненського старостинського округу та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Фику Є.І. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Благодатненського старостинського округу та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Бурлаці А.Б. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Чекусову В.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Василенко Л.П. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Чиньоній Н.П. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Бєлобровій А.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Олександрівського старостинського округу та передачу Гончаренко Т.В. у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Олександрівського старостинського округу та передачу Гончаренку І.М. у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Ситюку М.М. у внесенні змін до договору оренди землі».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Фалецькому М.С. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Надопті І.В. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Олександрівського старостинського округу та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Галик Н.І. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Улянівського старостинського округу та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Яструбу А.А. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (пай) на території Улянівського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту «Про надання Романюку С.А. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність вільної від забудови земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Шевченківського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради округу проекту рішення «Про надання Теленику С.П. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Шевченківського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Мироненко В.М. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Скадовську та передачу її у власність».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Погосяну Л.А. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального гаража в межах м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання акціонерному товариству «Херсонобленерго» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту на території Антонівського  старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання акціонерному товариству «Херсонобленерго» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту в межах м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання акціонерному товариству «Херсонобленерго» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту в межах м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Дем’янюк Н.А. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність вільної від забудови земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Скадовську».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Соловйовій І.І. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального дачного будівництва в м. Скадовську».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Соловйовій І.І. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів в м. Скадовську».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Соловйовій І.І. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Скадовську».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Соловйовій І.І. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва в м. Скадовську».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову ПП «СКАДОВСЬК ПОЗИТИВ - АВТО» у затверджені проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Колішко М.П. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Скадовську».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Голобородько Н.П. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Скадовську».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Погосяну Е.А. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Курману О.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Андросенку Р.М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для обслуговування будівель торгівлі за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про припинення Скадовській районній раді права постійного користування земельною ділянкою в м. Скадовську».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Чорному Д.Д. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Пензову В.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Коваленку В.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Горбачевському О.Л. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Гаврилашу П.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Улянівського старостинського округу».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Смирнову О.Б. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Пономаренку В.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Іващенку А.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Миронцю В.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».

Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання акціонерному товариству «Херсонобленерго» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту в межах м. Скадовська».

 

Відеозапис засідання виконавчого комітету міської ради за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=Xscn4NRnQdM


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора