Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жити безпечно

Дата: 11.02.2022 16:14
Кількість переглядів: 135

Фахівці ДСНС спільно з Центром надання соціальних послуг провели профілактичні рейди у родинах вразливих груп населення, які є отримувачами соціальних послуг.

Фото без опису

Зимовий період у самому розпалі, ми намагаємось зробити свої домівки теплішими, використовуючи опалення та вмикаючи різноманітні обігрівачі. Необережність чи байдуже ставлення до питань безпеки може призвести до непередбачуваних наслідків. Саме у цей період проводиться посилена роз'яснювальна робота. Спільні з Центром надання соціальних послуг рейди спрямовано на попередження пожеж у побуті.

 

Спілкуючись з громадянами, фахівці нагадували як не допустити пожежі та розказували, що робити у випадку загоряння, також пояснювали основні причини виникнення пожеж та показували, які саме порушення призводять до них.

 

Детально розповідали щодо дотримання правил пожежної безпеки при користуванні газом, електричними побутовими приладами, обігрівачами.

 

Фахівці  Центру наголосили дорослим про відповідальність за життя дітей. На завершення всі співрозмовники отримали листівки-пам’ятки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора