Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги мешканців Скадовської міської територіальної громади!

Дата: 10.02.2022 16:56
Кількість переглядів: 255

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 06 жовтня 2021 року№ 1040 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду  без здійснення підприємницької діяльності на професійній основі» на теперішній час Міністерством соціальної політики України розробляється форма Договору про надання соціальних послуг з догляду на професійній основі (далі – договір), що укладається у письмовій формі між фізичною особою, яка надає соціальні послуги з догляду на професійній основі, особою або законним представником особи, яка потребує надання соціальних послуг з догляду на професійній основі, та уповноваженим органом.

Фото без опису

Після затвердження відповідної форми Договору на території Скадовської міської територіальної громади розпочнеться робота щодо надання соціальних послуг з догляду на професійній основі. Фізичні особи, що виявлять бажання надають соціальні послуги без підприємницької діяльності на професійній основі матимуть можливість пройти відповідне навчання у Херсонському обласному центрі соціальних служб Херсонської обласної державної адміністрації.

З питань отримання додаткової інформації звертатися до відділу соціального захисту населення Скадовської міської ради за адресою: м. Скадовськ, вул. Маріїнська, 78


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора