Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На території області прпойдуть тактико-спеціальні навчання

Дата: 09.02.2022 08:23
Кількість переглядів: 950

Шановні жителі Херсонщини та гості нашого регіону! У період з 9 по 12 лютого на території кількох населених пунктів Скадовського та Генічеського районів, а саме в Каланчаку та Новоолексіївці, відбудуться тактико-спеціальні навчання підрозділів Міністерства внутрішніх справ України з ліквідації масових заворушень, знешкодження озброєних злочинців та звільнення захоплених об’єктів критичної інфраструктури.

У навчаннях будуть задіяні сили та засоби Національної поліції, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій та Державної міграційної служби. Відповідно, будуть діяти певні обмеження, як-то, перекриття руху, перевірки транспортних засобів та документів, обмеження доступу до певних локацій.

Закликаємо вас із розумінням ставитися до тимчасових незручностей, які можуть виникнути під час проведення навчань, та не панікувати, якщо на вулицях або в будівлях свого населеного пункту ви побачите велику кількість поліцейських чи представників інших підрозділів.

Ми тренуємося, щоб ви почувалися безпечніше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора