Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спорт - це життя!

Дата: 25.01.2022 16:12
Кількість переглядів: 196

24 січня 2022 року у відділі освіти Скадовської міської ради відбулося засідання  представників спортивних громадських організацій, підприємств, установ, відповідальних за проведення  спортивно-масових заходів на території  Скадовської міської громади.

Нагальним питанням засідання представників громадських організацій  було створення єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів на 2022 рік.

У роботі брали участь секретар Скадовської міської ради Юрій Палюх, начальник відділу освіти  Скадовської міської ради Алла Кишкіна, директор комунального позашкільного закладу  КДЮСШ Олександр Горобець. Обговоренню підлягали наступні питання:  «Про підсумки проведення спортивних заходів за 2021 рік»; «Програма розвитку фізичної культури і спорту Скадовської міської територіальної громади на 2022 рік»; «Про затвердження Положення про стипендію міської ради для кращих спортсменів Скадовської міської територіальної громади» та інша тематична інформація.

 

Усі присутні представники громадських організацій (федерації футболу, боксу, гандболу, шахів, важкої атлетики, боротьби) та керівники місцевої громади визначили основні завдання:  про створення єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів на 2022 рік; про необхідність надання власних календарних планів; про відповідність документації з проведення змагань фінансовим витратам, про визначення кандидатів на нагородження стипендією міської ради для кращих спортсменів Скадовської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора