Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Національний конкурс «Благодійна Україна - 2021» запрошує до участі доброчинців, меценатів, волонтерів, громадські та благодійні організації, молодіжні спільноти Херсонської області

Дата: 24.01.2022 17:33
Кількість переглядів: 55

Благодійна організація «Фонд громади міста Херсон «Захист» багато років виступає регіональним партнером Асоціації благодійників України в організації та проведенні в Херсонській області регіонального етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна».

Асоціація благодійників України та Благодійна організація «Фонд громади міста Херсон  «Захист» запрошують доброчинців, меценатів, волонтерів, громадські та благодійні організації, молодіжні спільноти Херсонської області номінуватися або номінувати своїх колег на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна - 2021».

 

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2021 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була  здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

 

Для участі у конкурсі необхідно заповнити заявку. Заповнену заявку (у форматі word) та додаткові до неї матеріали в електронному вигляді необхідно надіслати на електронну адресу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2021»: konkurs.blago@gmail.com до 7 березня 2022 року.

 

Додані до заявки оцифровані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи), можуть позитивно вплинути на кінцеву оцінку конкурсної заявки та визначення переможців і

лауреатів конкурсу.

 

Заявка, конкурсні номінації та детальніше про конкурс за лінком: https://blagoukraine.org/news/552-kherson_21.html

 

Асоціація спільно з регіональним партнером прагнуть через проведення цього конкурсу вшанувати кращих в країні та окремо у Херсонській області благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації, колективи установ та організацій, які реалізували значні благодійні проекти, а також публічно стимулювати їх до поширення ефективних доброчинних практик.

 

Національна експертна рада конкурсу за результатом оцінювання заявок номінантів визначить переможців і лауреатів «Благодійної України», вшанування яких відзнакою  «Ангел добра» і дипломами відбудеться на церемонії «Благодійна Херсонщина - 2021» у Херсоні та на головній церемонії «Благодійна Україна – 2021» у Києві. Нагородження пройдуть навесні 2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора