Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У 2021 році скарбниця Скадовської громади отримала майже на 20 мільйонів гривень податків і зборів більше, ніж у 2020-му

Дата: 24.01.2022 17:32
Кількість переглядів: 69

Як повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету  Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, протягом минулого року скарбниця Скадовської міської територіальної громади отримала для свого розвитку та забезпечення соціальних потреб мешканців понад 138,6 млн гривень податків і зборів. Це  майже на 20 млн гривень перевищує показники 2020 року.

Основною складовою Скадовського бюджету у 2021 році став податок на доходи фізичних осіб. Його було сплачено більш ніж 73,5 млн гривень.

Крім того, важливими джерелами наповнення місцевого бюджету є надходження від плати за землю ? понад 22 млн гривень, та сплати єдиного податку ? близько 19,8 млн гривень.

Податківці зазначають, що системне наповнення дохідної частини бюджету базується, перш за все, на сумлінному ставленні до сплати податкових зобов'язань свідомих платників. А сплачені до бюджетів місцевих громад податки сприяють розвитку інфраструктури, забезпечують достойне фінансування соціальної сфери, покращення рівня життя громади.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

 

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора