Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Водохреще завершує цикл Різдвяно-новорічних свят

Дата: 19.01.2022 17:08
Кількість переглядів: 163

19 січня, за доброю традицією, скадовська громада зібралась на центральну пляжі, щоб зануритися в крижану морську воду та відзначити велике церковне свято, Водохреще, яке завершує цикл різдвяно-новорічних свят. 

Фото без опису

Міський голова Олександр Яковлєв привітав зібрання, у промові відзначив: «Водохреща - це свято, коли кожен обіцяє Богу добру совість, жити у мирі з Богом, у мирі з собою. Бажаю кожному саме такого року, зі святом!».

 

Представники духовенства Скадовської міської територіальної громади провели обряд освячення води та заспівали молебень, після чого усіх присутніх окропили свяченою водою на березі Чорного моря та привітали усіх зі святом.

 

Під час заходу працівники Скадовського міського будинку культури підготували тематичний музичний супровід заходу, військовослужбовці військової частини А 2845 розмістили намет з обігрівом для бажаючих купатися, поряд чергували  службовці 16 ДПРЧ 5 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Херсонській області та Скадовського районного відділу поліції. Для учасників свята міська рада організувала гарячий чай. Завдяки спільній злагодженій роботі свято відбулось у піднесеному настрої, зручно і комфортно його учасників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора