Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конкурс «Благодійна Україна»

Дата: 17.12.2021 14:43
Кількість переглядів: 399

Асоціація благодійників України є потужним загальнонаціональним об’єднанням благодійних та волонтерських спільнот, є організатором єдиного в країні незалежного Національного конкурсу «Благодійна Україна».

В рамках Конкурсу організатори відзначають нагородою «Ангелом добра» найкращих доброчинців України у 25 номінаціях. Метою Конкурсу є всебічна підтримка волонтерського та благодійного руху України, популяризація благодійництва та волонтерства, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

У жовтні 2021 року було оголошено старт нового етапу ювілейного 15-го Національного конкурсу «Благодійна Україна–2021». У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2021 року. Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив. Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2021» – 7 березня 2022 року.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org або в Оргкомітеті конкурсу. Відповідальна особа: виконавча директорка Асоціації благодійників України – Оксана Лобко, контактний телефон (067)16-404-11, пошта: konkurs.blago@gmail.com. Скачати пакет матеріалі про конкурс за лінком: https://bit.ly/пакетБУ2021


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора