Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжують свою роботу COVID– патрулі

Дата: 17.12.2021 13:33
Кількість переглядів: 521

З 07 грудня 2021 року за оновленими даними Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) Херсонщина відповідає «жовтій» зоні епідемічної небезпеки. З метою дотримання протиепідемічних заходів і недопущення поширення на території міста Скадовськ та Скадовської міської територіальної громади в цілому гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, а також на виконання рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Скадовської міської територіальної громади, продовжують здійснювати свою діяльність зведені COVID– патрулі.

Фото без опису

Склад відповідної комісії очолює заступник міського голови Афанасіаді Д.М., який належним чином координує та здійснює нагляд за діяльністю патрулів. Слід також зазначити, що до складу вищезазначеної комісії залучаються посадові особи виконавчого комітету міської ради та представники Скадовського районного відділу поліції  ГУМП в Херсонській області. 

15 грудня 2021 року проведено ряд попереджувальних заходів на території міста Скадовськ. Перевірено стан дотримання протиепідеміологічних заходів у продовольчих мережах, зокрема “Фреш” та “АТБ”, перевірено наявність ковід-сертифікатів у суб’єктів господарювання, перевірено дотриманням громадянами карантинних вимог у місцях масового скупчення населення.

Також необхідно звернути увагу на те, що систематично проводиться роз’яснювальна робота серед місцевого населення, зокрема в частині інформування громадян про доцільність імунізації населення безпечною та ефективною вакциною проти коронавірусної хвороби COVID-19. Акцентовано увагу на тому, що загальною метою здійснення масової вакцинації населення є припинення поширення коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні. Зазначено, що масова кампанія з вакцинації допоможе значно знизити смертність від коронавірусної хвороби та зможе запобігти розвитку серйозних ускладнень для здоров’я.

Всі охочі можуть вакцинуватись у найближчому пункті щеплень чи центрі масової вакцинації. Щеплення — добровільні й безоплатні. працівників і відвідувачів закладів щодо правил поводження з дотриманням карантинних заходів та про необхідність вакцінації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора