Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальна робота із безпритульними особами

Дата: 15.12.2021 16:48
Кількість переглядів: 754

З початком зимового періоду особливо гостро постає питання запобігання загибелі бездомних громадян від переохолодження. Розпорядженням міського голови від 09.12.2021 року №295-р утворено комісію по обстеженню місць перебування безпритульних осіб на території Скадовської міської територіальної громади та затверджено її склад.

Фото без опису

15 грудня 2021 року члени комісії у складі начальника відділу соціального захисту населення Скадовської міської ради Наталії Кулюк, директора КЗ «Центр надання соціальних послуг» Скадовської міської ради Олени Кожуковської та її заступника Тетяни Яресько, представників правоохоронних органів здійснили обстеження місць скупчення безпритульних людей на території м. Скадовська.

У результаті проведення рейду виявлено 9 осіб, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, з’ясували їх нагальні потреби та проінформували про можливість сприяння у влаштуванні до Центру реінтеграції бездомних, де надається допомога у відновленні документів, пошуку роботи і житла.

Також усім надано інформацію про місце розташування пункту обігріву, який буде відкрито при суттєвому зниженні температури повітря, де у безпритульних буде можливість обігрітися, попити гарячого чаю.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора