Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Світлої пам’яті Олександра Васильовича Гавриша

Дата: 15.12.2021 11:14
Кількість переглядів: 523

Сьогодні, 15 грудня, виповнюється два роки з того часу, як внаслідок тяжкої хвороби, передчасно відійшов у вічність міський голова міста Скадовська (2006-2015 роки) Олександр Васильович Гавриш. Міська громада втратила одного з кращих з громадських діячів, члена виконавчого комітету міської ради, видатного політика, справжню особистість та вірного сина Скадовська.

Фото без опису

Як очільник міської громади Олександр Васильович протягом двох скликань вміло організовував роботу депутатського корпусу міської ради, об’єднавши усіх депутатів в єдину партію скадовчан, що дозволило плідно працювати і зробити для рідного міста багато добрих справ.

Завдяки наполегливій праці Олександра Васильовича та організації роботи депутатського корпусу  на рівні міста Скадовська ефективно впроваджено численні інвестиційні проекти, реалізовано заходи по розвитку інфраструктури міста та докладено багато зусиль щодо покращення туристичної привабливості міста в цілому. Ефективна діяльність міської влади на чолі з Гавришем О.В. є яскравим прикладом утвердження в державі місцевого самоврядування, удосконалення його законодавчої бази, покращення системи муніципального управління.

Олександр Васильович завжди докладав максимальних зусиль, щоб мешканцям міста жилося комфортніше, затишніше, зручніше, і за це йому велика подяка, світла шана та вічна пам’ять.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора