Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ХХV сесія Скадовської міської ради

Дата: 10.12.2021 15:55
Кількість переглядів: 384

Сьогодні,  10 грудня, відбулась позачергова ХХV сесія Скадовської міської ради VIІI скликання.

Фото без опису

 

На розгляд депутатів міської ради було внесено питання:

1Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 70 «Про затвердження «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області та цільових програм на 2021 рік».

2. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 71 «Про бюджет Скадовської міської територіальної громади на 2021 рік » (21550000000) код бюджету.

3. Про тимчасову перерву в освітньому процесі закладів дошкільної освіти Скадовської міської ради.

4. Про внесення змін до персонального складу комісії з реорганізації Петропавлівського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Сонечко» Скадовської міської ради.

5. Про затвердження річної граничної чисельності технічного та обслуговуючого персоналу комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Скадовської міської ради, які фінансуються з бюджету Скадовської міської територіальної громади.

6. Про затвердження Переліку додаткових платних послуг, які надаються комунальним закладом «Міжшкільний навчально-виробничий комбінат» Скадовської міської ради.

7. Про надання дозволу Скадовській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності на території Широківського старостинського округу.

8. Про надання дозволу Скадовській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під майновим комплексом (ІІ, ІІІ, ІV поверхи) по вул. Олександрівська, 32 у місті Скадовську.

9. Про відмову ПАТ «Київстар» у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва базової станції.

10. Про відмову Дигаєвій Г.А. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Улянівського старостинського округу.

11. Про відмову Негра О.Г. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

12. Про відмову Шлязі С.І. у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

13. Про відмову Кравченко В.П. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

14. Про відмову ТОВ «ФОРС-ТАЙМ»у наданні в оренду земельної ділянки.

15. Про відмову Кошкош Р.М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва.

16. Про внесення змін до рішення ХХ сесії міської ради від 05.10.2021 № 643 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м. Скадовську».

17. Про затвердження Гриценко Н.М. технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки в м. Скадовську, територія «Цукур», буд 16, під ДОК «Бригантина».

18. Про передачу в оренду земельної ділянки для розміщення дитячого оздоровчого комплексу «Бригантина».

19. Про погодження АТ «Херсонобленерго» технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право земельного сервітуту.

20. Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для розміщення об’єктів військової інфраструктури та військового містечка в м. Скадовськ, урочище «Цукур», територія 4 в адміністративних межах Скадовської міської територіальної громади Скадовського району Херсонської області (за межами населеного пункту)».

21. Про надання дозволу Богдановій В.І. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади.

 

Відеотрансляція засідання сесії за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=9QwM_6dIGPQ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора