Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ХХІV сесія Скадовської міської ради

Дата: 09.12.2021 14:47
Кількість переглядів: 339

Сьогодні, 9 грудня, завершила роботу ХХІV сесія Скадовської міської ради VIІI скликання, яку було відкрито 30 листопада поточного року.

Фото без опису

До порядку денного сесії було внесено такі питання:

1. Про початок розробки стратегії розвитку Скадовської міської територіальної громади на період 2022-2027 роки.

2. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства на території Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням ХХ сесії Скадовської міської ради VIII скликання від 30.09.2021 № 623.

3. Про затвердження стратегічного плану розвитку комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна міська лікарня» Скадовської міської ради на 2022-2023 роки.

4. Про затвердження Програми соціального захисту населення, ветеранів війни та праці Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

5. Про затвердження Програми розвитку дорожньої інфраструктури Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

6. Про затвердження Програми розвитку культури Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

7. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

8. Про затвердження Програми освіти Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

9. Про затвердження Програми розвитку системи охорони здоров’я Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

10. Про затвердження Програми використання коштів цільового фонду розвитку інфраструктури, соціально-економічного і культурного розвитку Скадовської міської територіальної громади у складі спеціального фонду міського бюджету на 2022-2024 роки.

11. Про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

12. Про затвердження Програми благоустрою територій населених пунктів Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

13. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Скадовській міській територіальної громади на 2022-2024 роки.

14. Про скасування рішення VІІІ сесії Скадовської міської ради VІІІ скликання від 24.02.2021 № 183 «Про припинення комунального підприємства «Скадовський міський кінотеатр «Скадовськ»

15Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації - детального плану території обмеженого вулицями Пасічника, Шмідта та Лісопарковою у місті Скадовську.

16. Про надання дозволу на розроблення детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для обслуговування медичного корпусу та океанаріуму з центром реабілітації та відпочинку в м. Скадовську по вул. Поповича, 2-е.

17. Про внесення змін та продовження терміну дії договорів оренди.

18. Про надання земельної ділянки в оренду. 

19. Про внесення змін до персонального складу комісії з реорганізації Скадовського міського центру соціальних служб.

20. Про внесення змін та продовження терміну дії договорів оренди.

21. Про передачу земельної ділянки у державну власність.

22. Про внесення доповнень до рішення VII сесії Скадовської міської ради VIIІ скликання від 27.01.2021 року № 119 «Про затвердження Порядків надання окремим категоріям жителів Скадовської міської територіальної громади натуральної допомоги для опалення у вигляді дров та надання підприємствам, установам, організаціям, жителям Скадовської міської територіальної громади будівельних матеріалів, що залишилися від підрядних робіт, для облаштування територій загального користування».

23. Про доповнення додатка до рішення від 27.05.2021 року № 429 «Про передачу в оперативне управління Виконавчому комітету Скадовської міської ради об’єктів комунальної власності Скадовської міської територіальної громади»

24. Про передачу з балансу на баланс спортивних майданчиків та паркану.

25. Про передачу з балансу на баланс медичного обладнання.

26. Про затвердження акта приймання-передачі майна комунальної установи «Скадовський міський методичний кабінет» Скадовської міської ради із спільної власності територіальних громад міста, селища, сіл Скадовського району у комунальну власність Скадовської міської територіальної громади в особі Скадовської міської ради.

27. Про надання в оренду об’єкту комунальної власності - приміщення майнового комплексу РВО.

28. Про розірвання договору оренди нерухомого майна комунальної власності за адресою: с. Красне, вул. Кобзаря, 2.

29. Про поновлення ТОВ «СКАДОВСЬК-АКВА» договору оренди землі та внесення змін до нього.

30. Про поновлення Буділку І.С. договору оренди землі.

31. Про припинення права оренди частини земельної ділянки та надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

32. Про надання дозволу Скадовській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

33. Про надання дозволу Скадовській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель.

34. Про надання дозволу Скадовській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності в с.Красне.

35. Про надання дозволу «Акціонерному товариству «Херсонобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту.

36 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на території Скадовської міської територіальної громади.

37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби.

38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва на території Скадовської міської територіальної громади.

39. Про надання дозволу ГО «Всеукраїнська організація центр реабілітації дітей з інвалідністю «Світанок» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.

40. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади.

41. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади.

42. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади.

43. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади.

44. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Скадовської міської територіальної громади.

45. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Скадовської міської територіальної громади.

46. Про надання дозволу Титаренко О.Є на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Скадовської міської територіальної громади.

47. Про надання дозволу Кієт Ю.І на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Скадовської міської територіальної громади.

48Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай).

49. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай).

50. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

51. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

52. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

53. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населеного пункту).

54. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

55. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населених пунктів).

56. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

57. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

58. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

59. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади(за межами населеного пункту).

60. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

61. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

62. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населеного пункту).

63. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

64. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

65. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

66. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

67. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади.

69. Про затвердження проектів землеустрою та передачу земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади.

70. Про затвердження Шрейдеру Ю.А. проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення на території Скадовської міської територіальної громади.

71. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади.

72 Про затвердження Красаєву С.І. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади.

73. Про затвердження Моркіянову Г.М. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади.

74. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади.

75. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Скадовської міської територіальної громади.

76. Про припинення постійного користування земельною ділянкою та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

77. Про затвердження проектів землеустрою та передачу земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади.

78. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населеного пункту).

79. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Скадовської міської територіальної громади та передачу земельних ділянок в оренду.

80. Про затвердження технічної документації  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) та передачу земельної ділянки у власність на території Скадовської міської територіальної громади.

81. Про затвердження Кебі О.С. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населеного пункту).

82. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність на території Скадовської міської територіальної громади.

83. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населеного пункту).

84. Про відмову АТ «Херсонобленерго» у наданні дозволу на розроблення технічної документації їз землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту.

85. Про відмову Камчатному А.В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку.

86. Про внесення змін до рішення Скадовської міської ради від 18.08.2021 № 584.

87. Про продовження терміну дії контракту директору комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Скадовської міської ради.

88. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 14.05.2021 року № 320 «Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності Скадовської міської територіальної громади».

89. Про преміювання керівників закладів освіти Скадовської міської ради.

90. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 16.06.2021 року № 449 «Про внесення змін та заміну сторони в договорі оренди комунального майна».

91. Про вступ до Асоціації курортів України.

92. Про надання міському голові матеріальної допомоги для оздоровлення.

93. Про звернення депутатів Скадовської міської ради VІІІ скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України з приводу належного фінансового забезпечення сфери охорони здоров'я.

94. Про звернення депутатів Скадовської міської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо необхідності підвищення рівня пенсійного забезпечення та здійснення додатково пенсійних виплат у 2021 році.

95. Про звернення депутатів Скадовської міської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України  щодо неприпустимості грубого наступу на фінансову спроможність місцевого самоврядування.

96. Про звернення депутатів Скадовської міської ради VІІІ скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення зростання тарифів на послуги з розподілу газу.

97. Про затвердження річної граничної чисельності технічного та обслуговуючого персоналу закладів загальної середньої освіти Скадовської міської ради, які фінансується з бюджету Скадовської міської територіальної громади.

98. Про відмову в зарахуванні вартості проведених робіт з перепланування об’єкта комунальної власності – будівля кафе «Хвилинка» в рахунок орендної плати.

99. Про надання дозволу Скадовській міській раді на розроблення документації із землеустрою.

100. Про проведення земельних торгів.

101. Про затвердження переліку об’єктів Скадовській міській територіальної громади, що підлягають приватизації.

102. Про відмову Фокіну А.Є. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва.

103. Про відмову ПП «СКАДОВСЬК ПОЗИТИВ – АВТО» у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється.

104. Про надання дозволу Фокіну А.Є. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва.

105. Про внесення змін до рішення Скадовської міської ради від 05.08.2021р. № 520.

 Різне.

 

Відеотрансляція засідання сесії за посиланнями:

https://www.youtube.com/watch?v=1xJtYmlfuyo

https://www.youtube.com/watch?v=VsEAGhbEKvA

https://www.youtube.com/watch?v=RBtpnO-9m1Y



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора