Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З нагоди Міжнародного дня волонтера

Дата: 06.12.2021 17:47
Кількість переглядів: 188

Волонтерство закладено у генетичному коді українців. Завдяки тяжкій праці волонтерів багато людей отримує необхідну допомогу. Волонтери допомагають дітям і дорослим, піклуються про здоров'я людей і тварин, їх комфорт і безпеку. Нерідко волонтери ризикують власним життям заради порятунку інших.

Волонтери добровольцями йшли на фронт, збирали допомогу, везли на передову все, що могли. Вони приймали біженців, здавали кров пораненим, знаходили потрібні ліки, плели маскувальні сітки та готували вареники, та борщові набори. Зараз же, незважаючи на труднощі, що виникають через пандемію COVID-19, багато волонтерів приєдналися до Національних товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця,  всеодно постійно продовжують допомагати людям.

 

Сьогодні відбулись урочистості у залі районної державної адміністрації з нагоди Міжнародного дня волонтера. Почесне зібрання привітав перший заступник міського голови Олександр Грищенко, вручив Почесні грамоти та пам’ятні подарунки волонтерам за активну громадську позицію, реалізацію благодійних  програм та розвиток моральних цінностей у Скадовській міській територіальній громаді: Артюшенко Ларисі Іванівні, Головку  Анатолію Васильовичу, Касьяненку Олександру Івановичу, Манаєнко Ніні Іванівні, Маркобоку  Євгенію Павловичу, Соценку Василю Івановичу і Хоменюк Ользі Павлівні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора