Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На засіданні виконавчого комітету Скадовської міської

Дата: 06.12.2021 17:45
Кількість переглядів: 309

Сьогодні відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Скадовської міської ради. Члени виконавчого комітету міської ради розглянули наступні питання порядку денного:

Фото без опису

1. Про надання юридичного статусу дитині-сироті ****.

2. Про встановлення піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування, ****.

3. Про встановлення порядку побачення батька з малолітньою дитиною.

4. Про зняття піклування та  довлаштування до дитячого будинку сімейного типу **** неповнолітнього ****.

5. Про затвердження висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав.

6. Про встановлення місця проживання малолітнього ****.

7. Про негайне відібрання малолітніх дітей ****, ****, **** та **** та влаштування їх до державного закладу.

8. Про надання дозволу матері на укладання від імені її малолітньої дитини договору дарування 1/2 частки житлового будинку.

9. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 70 «Про затвердження «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області та цільових програм на 2021 рік».

10. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року №71 «Про  бюджет Скадовської міської територіальної громади на  2021 рік» (21550000000) код бюджету.

11. Про внесення змін до складу комісії при виконавчому комітеті Скадовської міської ради з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.

12. Про компенсацію витрат КП «Водне господарство» за полив декоративних насаджень мешканцями міста за межами присадибних ділянок за 2021 рік.

13. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про продаж ТОВ «Морські ворота» земельних ділянок несільськогосподарського призначення».

14. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай) на території Благодатненського старостинського округу».

15. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Обрєжі Е.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Благодатненського старостинського округу».

16. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Благодатненського старостинського округу та передачу їх у власність».

17. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на території Благодатненського старостинського округу».

18. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на території Благодатненського старостинського округу».

19. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Благодатненського старостинського округу та передачу їх у власність».

20. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Фількіній Я.В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Благодатненського старостинського округу».

21. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на території Скадовської міської територіальної громади».

22. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Пулінцю В.Д. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва на території Благодатненського старостинського округу».

23. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Благодатненського старостинського округу».

24. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Благодатненського старостинського округу та передачу її у власність».

25. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Нечетайло О.В. технічної документації щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Благодатненського старостинського округу».

26. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Дудкіну М.Г. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства в розмірі земельної частки (паю)».

27. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Замниусі Р.В. у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

28. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Добридень А.С. у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

29. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Завєрюсі О.В. у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

30. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Половинко Ж.В.  у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

31. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Соболенко В.В. у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

32. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Добридень С.В. у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

33. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Добридень Ю.А. у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

34. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Добридень Л.І. у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

35. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Улянівського старостинського округу».

36. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Дигаєвій Г.А. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Улянівського старостинського округу».

37. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Яструбенко Н.М. на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Улянівського старостинського округу».

38. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження  членам ФГ «Кобзар» проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність у розмірі земельної частки (паю)».

39. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Шевченківського старостинського округу».

40. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  для городництва на території Шевченківського старостинського округу.

 

Відеотрансляція засідання за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=gutjl9N34Mk



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора