Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діти проти зірок

Дата: 03.12.2021 17:53
Кількість переглядів: 292

Педагогічна діяльність буде ефективною і продуктивною лише у тому випадку, якщо у вихователя є прагнення постійно розвиватися, вдосконалюватися, досягати високих результатів, бути готовим до співпраці, впевненість у собі, усвідомлення відповідальності за життя, здоров’я та розвиток дітей.

І Фото без описутаким вихователем в нашому садочку є Майя Петрохаус, яка довела свою майстерність і професіоналізм під час інтегрованого заняття зі своїми талановитими, відважними, розумними та спортивними вихованцями групи «Сонечко», які дуже давно мріяли стати учасниками телешоу «Діти проти зірок» та кинути виклик відомим зіркам України.

Діти з усіх сил старалися виконувати завдання та зібрати всі блискавки часу — головний артефакт шоу.

А завдання були ду-у-уже не прості.

Так, Олександр Педан запропонував знайти зайвий предмет та пригадати професії, а футболіст Андрій Шевченко перевірив, чи вміють малята забивати гол у «математичні» ворота.

Кулінар Євген Клопотенко переконався, що наші малюки знають, яка їжа шкідлива для організму, адже вони провели цікаві експерименти з сухариками, чіпсами та  газованими напоями. А танцюрист Влад Яма на власні очі побачив, які веселі та енергійні діти під час драйвого флешмобу.

А як приємно була вражена дизайнер Оксана Караванська тим, яку стильну та сучасну колекцію одягу створили дітлахи, уявивши себе модельєрами.

Дивовижним сюрпризом для всіх стало вітання президента України Володимира Зеленського, який переконався, що маленькі «сонечка» справжні патріоти своєї країни.

Ми пишаємось нашими вихованцями! Вони зібрали всі блискавки часу! А Майї Анатоліївні бажаємо завжди прагнути до ідеалу, досягати значних успіхів, сміливо підкорювати нові вершини  та запалювати нові зірки!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора