Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Дата: 02.12.2021 11:14
Кількість переглядів: 254

Всесвітній день боротьби зі СНІДом уперше був проголошений ВООЗ у 1988 році. Цей день жителі всіх країн згадують про епідемію СНІДу, викликаної поширенням ВІЛ-інфекції, її наслідки для людства, а також вшановують пам’ять про жертв чуми ХХІ століття.

Фото без опису

У Всесвітній день боротьби зі СНІДом, здобувачі освіти ОЗ "Академічний ліцей" провели загальношкільну акцію в підтримку людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом «Червону стрічку носять небайдужі».

 

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у Шевченківському ліцеї були проведені інформаційно-просвітницькі заходи. Лідери учнівського самоврядування провели акцію "Червона стрічка".

 

Кожна дитина підтримала День боротьби, вдягнувши символ – червону стрічечку. Вчитель основ здоров'я Дудченко А.М. підготувала для учнів 7 класу вікторину "Молодь за здоровий спосіб життя". Всі заходи були направлені на формування навичок здорового способу життя, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД.

 

1-го грудня у Всесвітній день боротьби зі СНІДом у Скадовському ліцеї «Академія творчості» акцентували увага на тому, яку серйозну загрозу для життя людей становить ця глобальна проблема. Школа тут займає далеко не останнє місце, адже саме у школі формується, розвивається, набирається знань майбутнє нашої держави. Сьогодні в ліцеї «Академія творчості» була проведена акція «АнтиСНІД» та маршрут безпеки «Шляхи передачі ВІЛ». Мета заходу застерегти та проінформувати молодь, привернути увагу до проблеми ВІЛ/СНІДу та виразити солідарність людям, яких торкнулася ця хвороба!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора