Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До бюджету Скадовської територіальної громади надійшло понад 114 мільйонів гривень податків і зборів

Дата: 02.12.2021 11:11
Кількість переглядів: 335

За інформацією відділу координації та моніторингу доходів бюджету  Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, протягом січня – жовтня 2021 року платники податків сплатили до бюджету Скадовської міської територіальної громади понад 114,4 млн гривень податків і зборів.

Значне місце у доходах місцевого бюджету традиційно займає податок на доходи фізичних осіб – більш як 59,8 млн гривень. Крім того, суттєво наповнюють бюджет місцевої громади надходження від податку на майно, якого сплачено понад 23,4 млн гривень, а також від сплати єдиного податку суб’єктами господарювання, які обрали спрощену систему оподаткування – 16,3 млн гривень. Від сплати акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів місцевий бюджет додатково отримав ще 4,9 млн гривень.

Варто зазначити, що сприяють позитивній динаміці загальної сплати податків і зборів до місцевого бюджету, перш за все, злагоджена робота податківців та органів місцевого самоврядування, а також сумлінне ставлення до сплати податкових зобов’язань безпосередньо платників податків.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора