Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Будні дошкілля – виховуємо, оздоровлюємо, вчимо

Дата: 01.12.2021 16:14
Кількість переглядів: 313

«Турбота про здоров'я - це найважливіша праця вихователя. Від життєрадісності, бадьорості дітей залежить їх духовне життя, світогляд, розумовий розвиток, міцність знань, віра в свої сили »

В.А. Сухомлинський.

Фото без опису

30 листопада 2021 року в ЗДО (ясла-садок) №5 «Червона Шапочка» Скадовської міської ради пройшло засідання педагогічної ради на тему: «Інноваційні технології в системі роботи з подолання гіподинамії. Освітній напрям «Особистість дитини».

 

Немає мабуть завдання важливішого і разом з тим складнішого, ніж виростити здорову людину. І сьогодні збереження та зміцнення здоров'я дітей - одна з головних стратегічних завдань розвитку країни. Спільна діяльність педагогів нашого закладу та батьків по збереженню і зміцненню здоров'я дитини, здорового способу життя, основ гігієнічної та фізичної культури має не тільки педагогічне, а й глибоке соціальне значення. Адже здоров'я дітей - майбутнє країни, основа її національної безпеки. Під час заходу педагоги Олена Дудченко, Олена Романова, Кристина Ткачук, Олена Панченко, Анжела Домбровська, Інна Ружина, Людмила Власенко поділилися досвідом роботи щодо створення відповідного розвивального середовища та використання в роботі з дошкільнятами здоров'я збережувальних технологій, які б забезпечували фізичне, психічне і соціальне благополуччя дітей.

 

Виступи супроводжувалися практичними завданнями: різними видами масажу, фізкультхвилинками, гімнастиками, переглядом відео презентацій. Вихователь-методист Галина Савонік запропонувала учасникам зібрання скласти моделі здорової дитини та здорового педагога, визначившись з факторами, які забезпечують міцне здоров’я. Директор закладу Наталя Бульба подякувала всім за плідну працю та побажала щоб всі були здорові та щасливі, адже саме посмішка здорових та щасливих людей зряджає всіх навколо позитивними емоціями. Також були вручені подяки від асоціації працівників дошкільної освіти директору Наталі Бульбі та керівнику музичному Олені Романовій.

 

У ЗДО №3 "Дзвіночок" вихователь - методист Євгенія Хлусова підготувала та провела тренінг для педагогів, присвячений місячнику цифрової грамотності - "Веб-квест для педагогів закладу дошкільної освіти". Цікаві розробки квесту допомогли педагогам ознайомитись з новими іграшками, мультфільмами, які подобаються сучасній малечі та можливості використовувати їх у виховному процесі.

 

До еко-проєкту "Годівничка для пташок" приєдналась група "Дельфінятко"(вихователь Ольга Жукова) ЗДО №3 "Дзвіночок". Малюки закріпили знання про зимуючих птахів та дбайливе ставлення до природи та піклувались про годування зимуючих пташок.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора