Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету міської ради

Дата: 25.11.2021 11:43
Кількість переглядів: 228

Сьогодні, 25 листопада, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Скадовської міської ради.

Фото без опису

Роботу засідання було розпочато о 9.00 годин, внесено на розгляд наступні питання:

1. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 70 «Про затвердження «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області та цільових програм на 2021 рік».

2. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року №71 «Про бюджет Скадовської міської територіальної громади на 2021 рік» (21550000000) код бюджету.

3. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги» Скадовської міської ради за ІІІ квартал 2021 року.

4. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна міська лікарня» Скадовської міської ради за ІІІ квартал 2021 року.

5. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги» Скадовської міської ради на 2022 рік.

6. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна міська лікарня» Скадовської міської ради на 2022 рік

7. Про присвоєння поштових адрес у місті Скадовську.

8. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про передачу Ястребу А.А. земельної ділянки в оренду для городництва на території Скадовської міської територіальної громади».

9. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Кравченко В.П. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

10. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай)».

11. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства».

12. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Скадовської міської територіальної громади».

13. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

14. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади та передачу її у власність Гордієнко І.В.».

15. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади та передати її у спільну сумісну власність».

16. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населених пунктів)».

17. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населених пунктів)».

18. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Каширіній Вікторії Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай)».

19. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Богдан Л.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади».

20. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Негра О.Г. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

21. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Ліпіній Л.А. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на території Скадовської міської територіальної громади».

22. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Шлязі С.І. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

23. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населених пунктів)».

24. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Григорян О.М. на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади».

25. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Шарому Є.І. на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади».

26. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Нартовій К.Г. на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади».

27. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади».

28. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

29. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Скадовської міської територіальної громади та передачу земельної ділянки в оренду».

30. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Нагай І.О. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Олександрівського старостинського округу».

31. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Дудкіну Г.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу».

32. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Костіну А.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на території Олександрівського старостинського округу».

33. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення (безоплатно) земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд».

34. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову ПП «СКАДОВСЬК ПОЗИТИВ-АВТО» у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється».

35. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення та (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність на території Скадовської міської територіальної громади».

36. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Проскуріній Г.В., Проскуріну В.В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду під пунктом штучного запліднення на території Скадовської міської територіальної громади та передачу її в оренду».

37. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай) на території Скадовської міської територіальної громади».

38. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою та передачу земельних ділянок у власність на території Скадовської міської територіальної громади».

39. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду Акціонерному товариству «Херсонобленерго».

40. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Скадовській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності на території Широківського старостинського округу».

41. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Скадовській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під майновим комплексом  (ІІ, ІІІ, ІV поверхи) по вул. Олександрівська, 32 у місті Скадовську».

42. Про надання дозволу на розміщення літнього майданчику біля стаціонарної тимчасової споруди та укладання договору щодо пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою.

43. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про продаж ТОВ «Морські ворота» земельних ділянок несільськогосподарського призначення».

 

Відео запис засідання за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=2v_kCl66WC4.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора