Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Насильство у родині – негідний приклад для дитини

Дата: 24.11.2021 10:23
Кількість переглядів: 179

Кожен з нас має сказати «Ні насильству!» у власній родині. Адже сім’я – це саме те місце, яке має бути світлим затишком, острівцем безпеки і комфорту у нашому житті.

Фото без опису

Місце, де тебе розуміють і поважають, де можна нікого не боятися і почуватися вільно кожному: і маленькій людині, і дорослому, і особі літнього віку. Саме під таким гаслом 23 листопада поточного року фахівцями із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг організовано zoom-конференцію «Насильство у родині – негідний приклад для дитини». 

 

У он-лайн зустрічі прийняли участь представники закладів освіти, Служби у справах дітей, Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості та велика родина нашої громади - прийомні батьки, батьки-вихователі та опікуни. Запрошені спікери: практичний психолог Скадовського ліцею № 3 – Олена Лісниченко, представник БО «100% життя» та ГО «Україна без тортур» - Валерій Грець.

 

Учасники круглого столу обговорили питання насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми. «Ні насильству!» - ми кажемо не тільки в рамках акції «16 днів проти насильства», це питання потребує постійної уваги громади. Лише в командній роботі зі спеціалістами, через партнерські стосунки у відкритій системі спілкування, можливо досягти ефективних результатів роботи в сім’ях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора