Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Адміністратори відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету Скадовської міської ради підвищують професійні навички!

Дата: 18.11.2021 16:23
Кількість переглядів: 264

З 01 листопада 2021 року адміністратори відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету Скадовської міської ради розпочали навчання на Платформі Центрів Дія.

Дана Платформа розроблена не лише для отримання найбільш популярних послуг, а й для навчання та підвищення професійних навичок адміністраторів ЦНАП. Платформа містить бібліотеку матеріалів з посібниками та записами вебінарів, що допомагають якісно надавати адміністративні послуги. Також Платформа містить актуальне законодавство, інструкції та роз’яснення від центральних органів виконавчої влади.

За два тижні адміністраторами Відділу пройдено 27 годин навчання в результаті якого адміністраторами отримали 86 сертифікатів.

Протягом сьогоднішнього вебінару на тему «Розбудова сучасного ЦНАПу» адміністратори мали можливість не лише підвищити свій професійний рівень, а й поділитися отриманим досвідом у дружній атмосфері.

 

Заступник начальника відділу

надання адміністративних послуг

виконавчого комітету Скадовської міської ради   Юлія ГОЛУБ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора