Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Скадовської міської ради

Дата: 16.11.2021 11:39
Кількість переглядів: 234

Сьогодні, 16 листопада, о 08.30 год. відкрито позачергове засідання виконавчого комітету Скадовської міської ради.

Фото без опису

Розпорядженням міського голови від 15 листопада 2021 року № 263-р затверджено наступний перелік питань на розгляд:

1. Про затвердження висновку органу опіки і піклування Скадовської міської ради щодо доцільності позбавлення батьківських прав.

2. Про встановлення опіки над дітьми, позбавленими батьківського піклування,**** та ****.

3. Про затвердження плану проведення технічної інвентаризації та паспортизації об’єктів благоустрою Скадовської міської територіальної громади.

4. Про внесення змін до Порядку призначення і виплати компенсації витрат з оплати поливу ділянок під декоративні насадження (квіти, газонна трава), розміщених за територією подвір’я приватних житлових будинків для населення міста Скадовськ, затвердженого рішенням виконавчого комітету Скадовської міської ради від 26.07.2017 року №132.

5. Про схвалення та винесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Програми використання коштів цільового фонду розвитку інфраструктури, соціально-економічного і культурного розвитку Скадовської міської територіальної громади у складі спеціального фонду міського бюджету на 2022-2024 роки».

6. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про затвердження «Програма розвитку доріг Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки».

7. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про затвердження «Програми соціального захисту населення, ветеранів війни та праці Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки».

8. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про затвердження «Програми розвитку системи охорони здоров’я Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки».

9. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про затвердження Програми освіти Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки».

10. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки».

11. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про затвердження Програми розвитку культури Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки».

12. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про внесення змін до  Програми розвитку житлово-комунального господарства на території Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням ХХ сесії Скадовської міської ради VIII скликання від 30.09.2021 №623».

13. Про схвалення та винесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Програми благоустрою територій населених пунктів Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки».

14. Про затвердження висновку ради опіки і піклування виконавчого комітету Скадовської міської ради про доцільності призначення опікуна.

15. Про затвердження протоколу засідання громадської житлової комісії при виконавчому комітеті міської ради від 20 жовтня 2021 року № 6.

16. Про присвоєння поштової адреси у місті Скадовську.

17. Про присвоєння поштових адрес у місті Скадовську.

18. Про надання дозволу на розміщення літнього майданчику біля стаціонарної тимчасової споруди та укладання договору щодо пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою.

19. Про надання дозволу на порушення об'єкту благоустрою прилеглої території біля житлового будинку по вул. Маріїнській, 38 у м. Скадовську.

20. Про розірвання договору щодо пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою з власником тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

21. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради  проекту рішення «Про надання дозволу Скадовській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності».

22. Про видалення зелених насаджень на території Скадовської міської територіальної громади.

23. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибних ділянок) на території Скадовської міської територіальної громади та передати її у спільну сумісну власність».

24. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибних ділянок) на території Скадовської міської територіальної громади».

25. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території Скадовської міської територіальної громади».

26. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населених пунктів)».

27. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади».

28. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай)».

29. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення городництва на території Скадовської міської територіальної громади».

30. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай)».

31. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади».

32. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для ведення городництва на території Скадовської міської територіальної громади».

33. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва на території Скадовської міської територіальної громади.

34. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади».

35. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибних ділянок) на території Скадовської міської територіальної громади».

36. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про внесення змін до рішення Скадовської міської ради від 05.08.2021 № 520».

37. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади та передачу її у власність».

38. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади».

39. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про поновлення ФГ «Вікторія-С» договорів оренди землі».

40, Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Череваню В.О. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  та передачу її в оренду».

41. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Коваленко О.І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу її в оренду».

42. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

43. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Скадовської міської територіальної громади».

44. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Титаренко О.Є. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Скадовської міської територіальної громади».

45. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Кієт Ю.І. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Скадовської міської територіальної громади».

46. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою та передачу земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

47. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою та передачу земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади».

48. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Шрейтеру Ю.А. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення на території Скадовської міської територіальної громади».

49. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Моркіянову Г.М. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади».

50. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Красаєву C.І. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади».

51. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічних документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади».

52. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Кебі О.В. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населеного пункту)».

53. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населеного пункту)».

54. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

55. Про схвалення та винесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».

56. Про схвалення та винесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про створення громадського пасовища та надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під громадське пасовища».

57. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про поновлення ТОВ «СКАДОВСЬК-АКВА» договору оренди землі».

58. Про схвалення та внесення на розгляд «Про відмову ПАТ «Київстар» у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва базової станції».

 

Наразі ведеться відео трансляція засідання за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=ypfmZGXuimc



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора