Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Будні і світа Скадовського дошкілля

Дата: 15.11.2021 16:20
Кількість переглядів: 188

Щедра, прекрасна, багата на врожаї, колоритна осіння пора! Вона з давніх давен оспівана у віршах і піснях. Казкова Осінь завітала  до  садочка «Червона шапочка».

Фото без опису

Сьогодні особливо яскравою та казковою видалася подорож малюків ІІ молодшої групи «Віночок» по осінньому лісу. Незвичайне авто примчало їх до королеви Осені, яка дуже раділа зустрічі з такими артистичними, веселими та талановитими дітьми. Завітала на свято і елегантна та грайлива Лисичка, яка також приготувала для гостей багато цікавих сюрпризів. Під шелест осінніх листочків діти декламували вірші, водили хороводи, танцювали таночки, грали у веселі ігри. А на осанок щедра Осінь пригостила своїх гостей соковитими грушами.

 

У садочку " Казка" для малят ІІ молодшої групи, відбулась музична розвага " Пригоди городнього Опудала". Вихователі, музичний керівник, казкові персонажі зуміли створити неповторну атмосферу та поринули разом зі своїми вихованцями в чарівний осінній колорит в піснях, таночках, цікавих іграх. Швидко допомогли малята городньому Опудалу віднайти свою домівку на городі у Дідуся, зустрічали красуню Осінь, яку тішили веселими піснями та іграми. Чарівниця Осінь подякувала дошкільнятам за добру справу - допомогу Опудалу та пригостила їх соковитими яблуками. Діти отримали радісні емоції і бадьорий настрій на увесь день.

 

У закладі дошкільної освіти  №3 "Дзвіночок" пройшов тренінг: "Згартування колективу". Мета заходу - розвиток комунікативних навичок і взаєморозуміння, емоційної стійкості та доброзичливого ставлення один до одного. Тренінг мотивував педагогів до самовдосконалення, оволодіння механізмами комунікативної компетентності, толерантності та саморегуляції власних емоцій у професійній діяльності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора