Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні про актуальне

Дата: 15.11.2021 11:38
Кількість переглядів: 221

Сьогодні, 15 листопада, робочий тиждень міський голова Яковлєв О.Ю. розпочав оперативною нарадою з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та ряду фахових нарад.

Фото без опису

У ході оперативної наради обговорювались питання підготовки до чергової сесії. 12 листопада відбулось спільне засідання постійних комісій міської ради з питань організації та діяльності закладів і об'єктів гуманітарної сфери та з питань підприємництва та регуляторної політики, охорони навколишнього природного середовища. Сьогодні проекти сесії обговорюватимуться депутатами постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, завтра заплановано засідання постійної комісії міської ради з питань адміністративно-територіального устрою, врегулювання земельних відносин. Наступного дня проекти сесії розглядатимуть постійні комісії з питань соціально-економічного розвитку міста, планування та виконання бюджету і з питань законності.

 

16 листопада планується проведення засідання виконавчого комітету міської ради у ході якого розглядатимуться 59 питань. Серед них обговорюватимуться: проекти міських програм на 2022-2024 роки; ряд земельних, архітектурних питань й сфери житлово-комунального господарства.

 

Міський голова зосередив увагу присутніх на вирішенні актуальних завдань: господарському ставленні до комунального майна, зокрема передачі приміщення колишньої Гостроподолянської школи до мережі закладів культури для подальшого створення соціального осередку; підведені підсумків пляжного сезону, власні рекомендації має опрацювати відповідна комісія щодо  користувачів і орендарів міських пляжів; підготовки до наслідків складних метеоумов у зимовий період, укладенні договорів по веденню дорожніх робіт та ін.

 

Секретар міської ради Палюх Ю.Б. повідомив, що на виконання депутатського доручення комунальні підприємства житлово-комунального господарства мають підготувати звіти по роботі за 9 місяців поточного року і про підготовку до роботи у осінньо-зимовий період.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора