Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо працівників культури та майстрів народних мистецтв!

Дата: 09.11.2021 15:27
Кількість переглядів: 413

Життя без свята втрачає фарби. Справжніми майстрами гарного настрою, посмішок, гармонії і краси є працівники культури та майстри народних мистецтв. Сьогодні Ваше свято, шановні!

Фото без опису

Скадовська громада відома широкому загалу як державний центр фестивального життя. Будинок культури міста ніколи не був порожнім, приміщень завжди не вистачає через численні репетиції, конкурси, змагання. У цих стінах зростали колективи з гордими статусами «народний», «зразковий», відображаючи титанічні зусилля майстрів своєї справи, які звикли бути лідерами у професії.

 

Сьогодні святкування культармійців відбулось за скороченим сценарієм, з дотриманням карантинних заходів, але теплі слова вітань і вдячності лунали щиро, від душі. Їх виказали очільники влади міста і району від імені відповідних громад.

 

Міський голова Олександр Яковлєв у звернені до зібрання зазначив: «Без культури ми втратимо свою самобутність, вона наповнює наші душі, збагачує гарними враженнями, незабутніми спогадами. Мрію, щоб у нас працювала театральна студія й у кожному селі працював міцний осередок культури. Дякую вам, шановні, за вашу роботу, вірю, що ваші плани і творчі наміри постійно будуть радувати нас і надалі».

 

З нагоди свята міський голова вручив Почесні грамоти за високий професійний рівень, ініціативність та відповідальність, значний особистий внесок у розвиток культури і мистецтва Скадовської міської територіальної громади:

Рибасю Віталію Валерійовичу - керівнику художньому Улянівського сільського будинку культури;

Сервулі Геннадію Анатолійовичу - підсобному робітнику Красненського сільського будинку культури;

Ходаковській Олені Володимирівні - завідувачці Зеленівського сільського клубу.

 

По завершенню урочистостей всі присутні долучились до акції  «Створюємо ліси разом», висадили саджанці на території Скадовського міського будинку культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора