Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні про актуальне

Дата: 08.11.2021 15:07
Кількість переглядів: 236

Робочий тиждень міський голова Яковлєв О.Ю. розпочав оперативною нарадою з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та ряду фахових нарад.

Фото без опису

Міський голова наголосив на питаннях підготовки до проведення засідань виконавчого комітету та чергової сесії міської ради. Попередньо, 16 листопада планується проведення засідання виконавчого комітету міської ради, 30 листопада – чергова сесія міської ради. Ряд проектів розглядатиметься на засіданнях серед який і  міські програми на 3 роки.

 

У ході наради міський голова наголосив на необхідності ведення контролю благоустрою в місті, роз’яснювальної роботи з населенням, що має здійснювати санінспектор, цю посаду було введено на останньому засіданні сесії. Обговорювались також: виконання доручень  керівникам підприємств, установ та організацій, які надано постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236» від 20 жовтня 2021 року № 1096; контролю заявників щодо сплати місцевих податків і зборів та ін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора