Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На засіданні виконавчого комітету Скадовської міської ради

Дата: 02.11.2021 18:05
Кількість переглядів: 417

Сьогодні відбулось  позачергове засідання виконавчого комітету Скадовської міської ради. На розгляд членів виконавчого комітету міської ради винесено наступні питання:

Фото без опису

  1. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 70 «Про затвердження «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області та цільових програм на 2021 рік».
  2. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року №71 «Про бюджет Скадовської міської територіальної громади на 2021 рік» (21550000000) код бюджету.
  3. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги» Скадовської міської ради на ІІІ квартал 2021 року.
  4. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна міська лікарня» Скадовської міської ради на ІІІ квартал 2021 року.
  5. Про затвердження відсоткового співвідношення перевезених пільгових категорій громадян до загальної кількості пасажирів.
  6. Про участь у реалізації експериментального проекту.
  7. Про схвалення та винесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Програми використання коштів цільового фонду розвитку інфраструктури, соціально-економічного і культурного розвитку Скадовської міської територіальної громади у складі спеціального фонду міського бюджету на 2022-2024 роки».
  8. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про затвердження «Програма розвитку доріг Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки».
  9. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про затвердження «Програми соціального захисту населення, ветеранів війни та праці Скадовської міської територіальної громади  на 2022-2024 роки».
  10. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про затвердження «Програми розвитку системи охорони здоров’я Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки».
  11. Про затвердження Програми освіти Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  12. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  13. Про затвердження Програми розвитку культури Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  14. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» Скадовської міської територіальної громади на 2022-2024 роки».
  15. Про присвоєння поштових адрес у місті Скадовську.
  16. Про присвоєння поштової адреси об’єкта комунальної власності – адміністративної будівлі в селищі Благодатне Скадовської міської територіальної громади
  17. Про укладення договору щодо пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою з власником тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.
  18. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради  проекту рішення «Про надання дозволу Скадовській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності в с. Красне».
  19. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Скадовській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель».
  20. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу ГО «Всеукраїнська організація центр реабілітації дітей з інвалідністю «Світанок» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування».
  21. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на території Скадовської міської територіальної громади».
  22. Про видалення зелених насаджень на території Скадовської міської територіальної громади.
  23. Про затвердження оновленого складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) на території міської територіальної громади.
  24. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади».
  25. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про припинення дії договору оренди землі».
  26. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для обслуговування корівника».
  27. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».
  28. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».
  29. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою та передачу земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади».
  30. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Скадовської міської територіальної громади та передачу земельних ділянок в оренду».
  31. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення та (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність на території Скадовської міської територіальної громади».
  32. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».
  33. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на території Скадовської міської територіальної громади».
  34. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на території Скадовської міської територіальної громади».
  35. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову АТ «Херсонобленерго» у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту».
  36. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населених пунктів)».
  37. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населених пунктів)».
  38. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населеного пункту) Ольферову Д.К.».
  39. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населеного пункту) Масловській Г.А.».
  40. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населених пунктів) Фірсовій Н.М.».
  41. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай)».
  42. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай)».
  43. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади».
  44. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Скадовської міської територіальної громади».
  45. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Скадовської міської територіальної громади».
  46. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».
  47. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади (за межами населеного пункту)».
  48. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва на території Скадовської міської територіальної громади».
  49. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».
  50. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою та передачу земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади».
  51. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади».
  52. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади».
  53. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Скадовської міської територіальної громади».
  54. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Акціонерному товариству «Херсонобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту».

Відеозапис засідання на посиланням: https://m.youtube.com/watch?v=jsLnsymxrAg.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора