Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні відбулись позачергові засідання виконавчого комітету і сесії міської ради

Дата: 22.10.2021 15:21
Кількість переглядів: 375

Сьогодні відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Фото без опису

На порядок денний засідання було внесено наступні питання:

            1. Про надання юридичного статусу дітям, позбавленим батьківського піклування, ******** *.*., ******** *.*., ******** *.*., ******** *.*., ******** *.*.

            2. Про встановлення опіки та над дітьми, позбавленими батьківського піклування, ******** *.*., ******** *.*., ******** *.*., ******** *.*.

            3. Про надання юридичного статусу дітям, позбавленим батьківського піклування, ******** *.*. та ******** *.*.

            4. Про надання дозволу на укладання договору дарування 1/3 частки квартири від імені неповнолітньої дитини.

            5. Про виведення з прийомної родини повнолітньої дитини.

            6. Про виведення з прийомної родини повнолітньої дитини.

            7. Про внесення змін до назви та доповнень до п. 6 рішення позачергового засідання виконавчого комітету міської ради від 14 вересня 2021 року № 556 «Про негайне відібрання малолітніх дітей ********** *.*., ********** *.*., ********** *.*. від матері ********** *.*.».

            8. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Звіт про виконання бюджету Скадовської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року» (21550000000) код бюджету.

            9. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Звіт про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області та цільових програм за 9 місяців 2021 року».

            10. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 70 «Про затвердження «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області та цільових програм на 2021 рік».

            11. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року №71 «Про бюджет Скадовської міської територіальної громади на 2021 рік» (21550000000) код бюджету.

            12. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про передачу земельної ділянки у державну власність».

            13. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про внесення змін до рішення Скадовської міської ради від 18.08.2021 № 584».

            14. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання земельної ділянки в оренду».

            15. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про припинення права оренди частини земельної ділянки та надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)».

            16. Про затвердження протоколу засідання житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам від 01 жовтня 2021 року № 2.

            17. Про надання дозволу на порушення об'єкту благоустрою прилеглої території  по вул. Покровській, 65 у м. Скадовську.

            18. Про надання дозволу на порушення об'єкту благоустрою прилеглої території біля житлового будинку по вул. Шевченко, 63 у м. Скадовську.

            19. Про розірвання договору щодо пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою з власником тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

            20. Про укладення договору щодо пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою з власником тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

            21. Про присвоєння поштової адреси в місті Скадовську.

            22. Про демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Скадовської міської територіальної громади.

            23. Про розірвання договору щодо пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою з власником тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

            24. Про затвердження протоколу засідання громадської житлової комісії при виконавчому комітеті міської ради від 14 вересня 2021 року № 5.

            25. Про внесення змін у додаток до рішення позачергового засідання виконавчого комітету Скадовської міської ради від 07.04.2021 № 150 «Про призначення тимчасового автомобільного перевізника на автобусних маршрутах загального користування».

 

У ході засідання також розглядалось питання «Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про затвердження «Програми місцевих стимулів для медичних та технічних працівників Скадовської міської територіальної громади на IV квартал 2021» з метою заохочення працівників медичних закладів, які працюють з понаднормовим навантаженням через підвищення епідемічного рівню захворюваності. Члени виконавчого комітету підтримали даний проект у ході голосування.

 

Сьогодні о 15 год. 00 хв. починає роботу XХІІ позачергова сесія Скадовської міської ради VIІI скликання, на розгляд депутатів міської ради представлено питання:

1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року №70 «Про затвердження «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області та цільових програм на 2021 рік».

2. Про внесення змін до рішення IV позачергової сесії Скадовської міської ради VІІІ скликання від 24.12.2020 року №71 «Про бюджет Скадовської міської територіальної громади на 2021 рік » (21550000000) код бюджету.

3. Про затвердження Програми місцевого стимулювання для медичних працівників та технічного персоналу Скадовської міської територіальної громади на IVквартал 2021року.

 

Відеозапис засідань за посиланням:

засідання виконкому - https://www.youtube.com/watch?v=d8-jrJx7gB8

сесія - https://www.youtube.com/watch?v=XVmI_1fKRAs



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора