Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ надання адміністративних послуг виконавчого комітету Скадовської міської ради провів виїзний семінар - навчання

Дата: 21.09.2021 19:55
Кількість переглядів: 400

17 вересня 2021 року за підтримки першого заступника голови Херсонської обласної державної адміністрації було проведено семінар – навчання «Особливості виконання повноважень адміністраторів відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету Скадовської міської ради в умовах автоматизації процесів надання адміністративних послуг. Моніторинг якості надання адміністративних послуг».

Фото без опису

 Вітальним словом семінар розпочав голова міської ради – Олександр Яковлєв: «Державна політика у сфері надання адміністративних послуг стрімко розвивається та делегується до органів місцевого самоврядування, на сьогодні надання адміністративних послуг обов’язок місцевої влади. Створення зручних і доступних умов отримання адміністративних послуг є однією з головних задач, що вирішується органами місцевого самоврядування». Олександр Яковлєв побажав адміністраторам Відділу плідної праці, успіхів та стрімкого зростання в діяльності. Заступник голови обласної державної адміністрації Павло Кулик привітав учасників семінару та розповів останні інноваційні тенденції розвитку у сфері надання адміністративних послуг. Начальник відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету Скадовської міської ради Ірина Сахацька ознайомила присутніх з планом роботи та доповіла про правила користування відомостями з державних реєстрів та захист персональних даних. Заступник начальника відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету Скадовської міської ради Юлія Голуб провела практичне заняття з питання застосування інформаційної системи «Вулик» в щоденній роботі адміністратора. Використання інформаційної системи «Вулик» дозволить автоматизувати роботу ЦНАП, зменшить навантаження на адміністраторів та паперовий обіг і збільшить швидкість надання послуг.

 

На сьогодні Мінцифра впроваджує нові  IT-рішення, щоб повністю автоматизувати отримання державних послуг. Зокрема, завдяки “Вулику” при оформленні адміністративних послуг у ЦНАПі  людині тепер не потрібно приносити паперові копії документів, якщо у неї в смартфоні є авторизований мобільний застосунок Дія. Сервіс уможливлює передачу електронних копій документів заявника, які є в його Дії.  Використання Дії значно прискорює оформлення заяви на отримання адмінпослуги, виключає помилки при заповненні, наближає безпаперовий документообіг. Можливість взаємодії інформаційної системи «Вулик» з мобільним застосунком стала одним з результатів постійного оновлення системи та розширення її функціоналу.

 

Протягом 4 годин семінару адміністратори мали можливість не лише підвищити свій професійний рівень, а й поділитися досвідом у затишній атмосфері.

 

Заступник начальника відділу

надання адміністративних послуг

виконавчого комітету Скадовської міської ради       Юлія ГОЛУБ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора