Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з яскравим 95-літтям!

Дата: 08.09.2021 19:25
Кількість переглядів: 424

95 років, чи багато це? Питання філософське, але дивлячись на чарівну ювілярку Дудченко Ніну Григорівну з с.Таврія життя стає яскравішим, з’являється новий сенс та пріоритети.

Фото без опису

Сьогодні Ніні Григорівні виповнилось 95 років. З ювілеєм її привітали перший заступник міського голови Олександр Грищенко, голова ради ветеранів Людмила Безердян, односельці на чолі зі старостою Тетяною Галянтовою зі щирими побажаннями радісного довголіття, щастя і благополуччя.

 

Та завзятості чарівної ювілярки позаздрить й міцний чоловік. Тендітна й весела має чотирьох дітей і численний когорт онуків, сама порається по господарству, завжди радо зустрічає гостей й без пригощання не відпускає, постійно у курсі всіх законодавчих нововведень, активний читач бібліотеки. Неймовірно, але сьогодні співала й шуткувала, показала гостям свою улюблену піч у дворі, де полюбляє готувати, згадувала дитинство й роботу на току, де пропрацювала 50 років.

 

Шановній Ніні Григорівні щиро хочеться побажати довгого життя на радість людям такого живого і сповненого любові до всіх. У селі її поважають, прислуховуються до її порад і разом мріють про гарне майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора