Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про відбір кандидатур від громадських організацій для включення до складу конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора комунального закладу "Скадовський краєзнавчий музей"

Дата: 08.09.2021 16:36
Кількість переглядів: 604

Відповідно до рішення ХІХ позачергової сесії Скадовської міської ради VIII скликання від 07.09.2021 № 598 "Про оголошення конкурсу на посаду директора комунального закладу "Скадовський краєзнавчий музей" оголошено конкурс на посаду директора комунального закладу "Скадовський краєзнавчий музей".

Фото без опису

Відповідно до частини четвертої статті 21-3 Закону України "Про культуру" у разі проведення конкурсного добору на посаду керівника державного чи комунального закладу культури, яким управляє орган влади Автономної Республіки Крим, місцевий орган виконавчої влади чи орган місцевого самоврядування, по три кандидатури до складу конкурсної комісії подають члени трудового колективу, громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування та орган управління.

У зв'язку з цим інформуємо про прийом пропозицій  від громадських організацій щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії.

Вимоги до кандидатур:

Частинами сьомою та восьмою статті 21-3 Закону України "Про культуру" членами конкурсної комісії можуть бути:

- незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;

- члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;

- члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сферах культури.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

- за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

- має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією;

є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи органу управління;

- є членом трудового колективу закладу культури, на посаду керівника якого проводиться конкурс.

Відбір кандидатур для включення до складу конкурсної комісії від громадських організацій здійснюється шляхом жеребкування у разі подання кандидатур не менше ніж від двох громадських організацій.

Для участі у жеребкуванні громадська організація у сфері культури відповідного функціонального спрямування надає Скадовській міській раді лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії. До листа додаються заява за формою, наведеною у додатку 1 та анкета кандидата на включення до складу конкурсної комісії за формою наведеною у додатку 2 до Положення, затвердженого рішенням ХІХ позачергової сесії Скадовської міської ради VIII скликання від 07.09.2021 № 596.

Строк подання пропозицій від громадських організацій щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії становить 10 календарних днів з дня оголошення конкурсу (до 20.09.2021 включно).

Відповідальна особа: начальник відділу з питань діловодства та персоналу виконавчого комітету міської ради Юзвов Лідія Юріївна, номер телефону: (05537) 5-31-97, адреса електронної пошти: radaskadovsk@ukr.net.

Дату та місце проведення жеребкування: 21 вересня 2021 року о 14 год. 00 хв., зал засідань Скадовської міської ради за адресою: Херсонська обл., м. Скадовськ, вул. Гагаріна, 63.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора