Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на посаду директора комунального закладу "Скадовський міський будинок культури ім. Шевченка"

Дата: 08.09.2021 16:10
Кількість переглядів: 978

Відповідно до рішення ХІХ позачергової сесії Скадовської міської ради VIII скликання від 07.09.2021 № 597 "Про оголошення конкурсу на посаду директора комунального закладу "Скадовський міський будинок культури ім. Шевченка" оголошується конкурс на посаду директора комунального закладу "Скадовський міський будинок культури ім. Шевченка".

1. Дата початку приймання документів:

Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу (до 07 жовтня 2021 року включно) подає такі документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси Скадовської міської ради (Україна, 75700, Херсонська обл., Скадовський р., м. Скадовськ, вул. Гагаріна, буд. 63, radaskadovsk@ukr.net) у встановлений строк.

Перелік документів є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

2. Дата початку формування конкурсної комісії:

Не пізніше 30 днів після оголошення конкурсу (до 07 жовтня 2021 року включно).

3. Умови та строки проведення конкурсу:

3.1. Керівник комунального закладу культури призначається на посаду шляхом укладення з ним контракту строком на п’ять років за результатами конкурсу.

3.2. Конкурсний добір керівника комунального закладу культури складається з таких етапів:

- оголошення Скадовською міською радою конкурсу на посаду керівника закладу культури;

- формування складу конкурсної комісії;

- подання документів кандидатами на посаду керівника комунального закладу культури;

- добір кандидатів на посаду керівника комунального закладу культури;

- призначення Скадовською міською радою керівника комунального закладу культури.

3.3. Кандидатів на посаду керівника комунального закладу культури визначає конкурсна комісія за результатами відкритого та публічного конкурсного добору на зайняття цієї посади.

Конкурсна комісія складається з дев’яти членів. Персональний склад конкурсної комісії та зміни до нього (за потреби) затверджується рішенням Скадовської міської ради.

По три кандидатури до складу конкурсної комісії подають члени трудового колективу, громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування та Скадовська міська рада.

Кандидатури до складу конкурсної комісії від трудового колективу обираються на загальних зборах трудового колективу.

Громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування подають по три кандидатури Скадовській міській раді, яка шляхом жеребкування визначає трьох кандидатів до складу конкурсної комісії. Скадовська міська рада забезпечує онлайн-трансляцію жеребкування на своєму офіційному веб-сайті.

Конкурсна комісія вважається повноважною у разі затвердження в її складі не менше шести осіб.

Скадовська міська рада призначає секретаря конкурсної комісії, який бере участь у засіданнях комісії без права голосу. Голова конкурсної комісії обирається членами конкурсної комісії з їх числа та проводить засідання конкурсної комісії.

3.4. Усі зацікавлені особи можуть взяти участь у конкурсі на посаду керівника  комунального закладу культури.

Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подає документи (до 07 жовтня 2021 року включно), зазначені в пункті 1 цього оголошення.

3.5. Упродовж трьох робочих днів після закінчення строку подання документів для участі в конкурсі Скадовська міська рада оприлюднює подані документи, визначені у пункту 1 цього оголошення, на своєму офіційному веб-сайті відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".

3.6. Усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидатів можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту Скадовської міської ради, які передаються конкурсній комісії.

3.7. Під час проведення конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".

3.8 Конкурсний добір проводиться публічно.

3.9. Скадовська міська рада забезпечує відео- та аудіофіксацію всіх засідань конкурсної комісії та розміщує матеріали засідань конкурсної комісії на своєму офіційному веб-сайті. Представники засобів масової інформації та громадськості мають право бути присутніми на засіданнях конкурсної комісії під час проведення співбесіди з кандидатами, під час якої публічно презентуються запропоновані проекти програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

3.9. Скадовська міська рада не пізніш як за 10 днів до дня проведення першого засідання конкурсної комісії повідомляє кандидатів про час та місце проведення засідання конкурсної комісії.

3.10. За клопотанням члена конкурсної комісії Скадовська міська рада забезпечує його участь у засіданнях конкурсної комісії в режимі відеоконференції. Відповідне клопотання подається не пізніш як за три дні до початку засідання конкурсної комісії.

3.11. Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів.

3.12. На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду керівника комунального закладу культури, на відповідність кваліфікаційним вимогам. Результати розгляду невідкладно повідомляються кандидатам електронною поштою чи іншим засобом зв’язку, зазначеним в автобіографії.

3.13. Особа не допускається до участі в доборі кандидатів на посаду керівника комунального закладу культури у разі невідповідності вимогам, зазначеним у пункті 4 цього оголошення, за рішенням конкурсної комісії.

3.1.4. Скадовська міська рада зобов’язана оприлюднити на своєму офіційному веб-сайті умови праці, відомості про матеріально-технічну базу закладу культури, фінансову звітність за попередній бюджетний період закладу культури, на посаду керівника якого проводиться конкурс.

3.15. На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

3.16. Допоміжними критеріями під час голосування на користь кандидатів є:

- післядипломна освіта у галузі управління;

- ступінь MBA (Master of Business Administration), MPA (Master of Public Administration), MLA (Master of Liberal Arts), магістра бізнес-адміністрування чи магістра державного управління;

- науковий ступінь доктора філософії (кандидата наук) чи доктора наук;

- досвід роботи на керівних посадах в українських/міжнародних компаніях, установах, програмах, проектах у сфері культури;

- володіння офіційними мовами Європейського Союзу;

- досвід розроблення і реалізації інвестиційних та інноваційних проектів;

- схвальні відгуки в українських та іноземних галузевих засобах масової інформації;

-бездоганна ділова репутація.

3.17. Конкурсна комісія приймає рішення про визначення переможця конкурсу шляхом голосування та оприлюднює його на офіційному веб-сайті Скадовської міської ради та в інший спосіб. Спосіб голосування визначається рішенням конкурсної комісії.

3.18. Рішення конкурсної комісії вважається прийнятим, якщо за нього на засіданні конкурсної комісії проголосувала більшість від затвердженого складу конкурсної комісії.

3.19. У разі виявлення фактів, що свідчать про конфлікт інтересів члена конкурсної комісії, такий член конкурсної комісії не бере участі в голосуванні.

3.20. У разі відхилення конкурсною комісією всіх кандидатів конкурсна комісія проводить повторний конкурс. Повторний конкурс проводиться у порядку, визначеному статтями 21-1-21-5 Закону України "Про культуру".

3.21. Міський голова зобов’язаний призначити переможця конкурсу керівником комунального закладу культури не пізніше двох місяців з дня оголошення конкурсу. Підставою для видання розпорядження про призначення керівника комунального закладу культури є підписання контракту. Істотні умови контракту публікуються на офіційному веб-сайті Скадовської міської ради не пізніше наступного дня після його підписання.

3.22. Контракт з керівником комунального закладу культури визначає основні вимоги до діяльності закладу культури, виконання яких є обов’язковим для керівника, та інші умови.

Обов’язковими умовами контракту з керівником комунального закладу культури є:

- програми розвитку закладу культури на один і п’ять років, що розглядалися на засіданні конкурсної комісії;

- умови оплати праці керівника;

- критерії оцінки праці керівника;

- особливості порядку здійснення контролю за діяльністю закладу культури;

- заходи відповідальності за невиконання або неналежне виконання умов контракту;

- особливі підстави для дострокового розірвання контракту та відповідні наслідки для його сторін.

 

4. Вимоги до кандидатів:

Керівником комунального закладу культури може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Не може бути призначена на посаду керівника комунального закладу культури особа, яка:

- за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

- має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією;

є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом культури, а саме: Скадовської міської ради та відділу освіти Скадовської міської ради.

 

УМОВИ ОПЛАТИ ПРАЦІ

директора комунального закладу

"Скадовський міський будинок культури ім. Шевченка"

 

Заробітна плата, доплати та надбавки директору комунального закладу "Скадовський міський будинок культури ім. Шевченка" нараховуються згідно Постанови кабінету міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 (зі змінами) «Про оплату праці працівників на основі єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»,  Наказу міністерства культури і туризму України від 18 жовтня 2005 року № 745 (зі змінами) «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки»,  Постанови кабінету міністрів України від 22 січня 2005 року № 82, Положення комунального закладу "Скадовський міський будинок культури ім. Шевченка" та Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом комунального закладу "Скадовський міський будинок культури ім. Шевченка".

 

 

Посадовий оклад

За почесне звання «Заслужений працівник культури України %

За вислугу років

%

Надбавка за складність та напруженість %

7449,00

20%

10-30%

50%

 

Матеріально-технічна база закладу

 

Фінансовий звіт


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора