Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергування COVID – патрулів на території Скадовської міської територіальної громади

Дата: 07.09.2021 17:15
Кількість переглядів: 318

Розпорядженням міського голови від 6 вересня 2021 року № 197-р «Про чергування COVID – патрулів на території Скадовської міської територіальної громади»

Фото без опису

затверджено:

«1.Призначити чергування COVID – патрулів на території Скадовської міської територіальної громади для забезпечення контролю за дотриманням карантинних заходів, щоденно з 10.00 до 12.00 години згідно графіку чергувань, що додається.

2. Старостам сіл та селищ Скадовської міської територіальної громади створити на підпорядкованій території COVID – патрулі з залученням представника Скадовського РВП ГУНП в Херсонській області та про результати чергування щочетверга надавати інформацію до відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету міської ради в електронному вигляді.

3. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Афанасіаді Д.М. щоп’ятниці надавати узагальнену інформацію особисто міському голові.»

Чергування COVID – патрулів проводиться разом з представниками  Скадовського РВП ГУНП в Херсонській області, Скадовського МВ УПО в Херсонській області та Скадовського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора